Nie wspomnę już o poziomie naszych reprezentantów, których już na szczeblu eliminacyjnym w kraju mało kto zna. Są to "artyści" bez żadnej wyrazistości i talentu, a utwory są delikatnie mówiąc słabe i tandetne.
Nie zgodzę się. 40 mln wyświetleń ma piosenka "My Słowianie" ," polubienia" tej piosenki są na wysokim poziomie. Angielska wersja faktycznie nie przypadła do gustu ale polska za to już tak.Moim zdaniem pokazaliśmy unikatowość, nawiązanie do kultury słowiańskiej, piękno naszych kobiet, w wersji angielskiej na Eurowizji nawiązanie do dobrego jedzenie i zachęta do odwiedzin kraju. Cleo jako artystka dla mnie ma fajny głos, takie głosy jak Cochita czy jak jej tam słyszałem setki na MTV czy na innych kanałach, takiego głosu jak Cleo nie.
Co do samego występu, wszyscy ubierali się w jakieś futurystyczno-modne stroje albo sztampowe do bólu kamizelki i białe koszule. Ponownie setki takich zespołów , stroi i piosenek o nadziei, miłości czy "o sobie" , pełno takich nagrań na kanałach muzycznych....no ile można?
Ja byłem przeciwny wystąpieniu Cleo na Eurowizji ale...zmieniłem zdanie o 180 stopni po jej występie. Motyw z flagą polski którą trzymała w ręku był rewelacyjny, NIKT tego nie miał. Cleo w ten sposób pokazała że jako polacy jesteśmy dumni z swojego państwa, to że modelki były ubrane tak a nie inaczej to dla mnie był dobry chwyt
Każdy lubi kobiece piękno nie zaprzeczycie temu.
Ja jestem zadowolony z występu naszych rodaków.
Co do Conchity to gdy patrzyłem że tyle głosów na nią oddają byłem zły. Normalnie byłem zły. Moim zdaniem wygrała kontrowersja a nie występ.
Użytkownik Cascco edytował ten post 11.05.2014 - 11:38