Napisano 06.01.2014 - 02:52
Napisano 06.01.2014 - 16:34
Napisano 06.01.2014 - 19:07
Napisano 07.01.2014 - 22:23
Napisano 23.03.2016 - 19:51
Pozwolę sobie odkopać ten temat, bo mam pytanie.
Czy ktoś może podpowiedzieć mi co mam zrobić, żeby archiwum SB nie wyświetlało mi się na telefonie w taki sposób?
Wersja pionowa
Wersja pozioma
Tak - wiem, że ten sposób wyświetlania * dodaje całej czynności sporej dawki pikanterii, bo zamiast po prostu banalnie czytać, co kto napisał, mam okazję przeżyć dreszczyk emocji, zgadując kto jest autorem danego fragmentu, a na dodatek spróbować się jeszcze domyśleć jak brzmi cały jego wpis ale, mówiąc szczerze, już sama próba wyświetlenia wpisów z archiwum SB jest tak bardzo nasycona adrenaliną (uda się - nie uda? wyświetli się wszystko - wyświetli się tylko część? etc. etc.), że dodatkowej ekscytacji jakby nie oczekuję.
Gdyby więc ktoś zechciał podpowiedzieć, co robię źle ze swoim telefonem przy okazji prób przeglądania archiwum SB, to byłbym mu niezmiernie wdzięczny.
Aha.
Ten błąd nie występuje zawsze - czasem jednak udaje mi się oglądnąć to archiwum "po ludzku" (choć coraz rzadziej to robię z telefonu, bo szkoda mi nerwów)
* Dla tych, co nie wyłapali o jaki sposób wyświetlania mi chodzi - wyjaśnienie.
Na zrzutach widać, że okno przyklejone jest do jednej z krawędzi telefonu, w taki sposób, że jego część jest obcięta. Załączyłem screeny przy maksymalnym pomniejszeniu ekranu, więc nie jest to efekt tego, że sobie coś tam powiększyłem (gdybym to zrobił, to sytuacja nie ulegnie zmianie, poza tym, że literki będą większe).
Napisano 24.03.2016 - 14:06
Napisano 24.03.2016 - 20:06
Czy ktoś może podpowiedzieć mi co mam zrobić, żeby archiwum SB nie wyświetlało mi się na telefonie w taki sposób?
Trudno mi coś sensownego tutaj napisać, bo nie używam niczego z Androidem -- czyli nie mam jak sprawdzić. Ale może spróbuj użyć innej przeglądarki? Opery Mini/Classic, Chrome'a, Firefoksa, albo czegoś jeszcze innego? Na postawie Twoich zrzutów ekranu wnioskuję, że program, którego używasz obecnie mówiąc kolokwialnie nie ogarnia indeksu Z oraz pozycjonowania względnego -- jakaś inna przeglądarka być może sobie z tym poradzi lepiej.
Aktualizacja: zgodnie z informacjami, jakie dostałam na PW Firefox dla Androida nie ma żadnych problemów z archiwum SB (interesująca nazwa swoją drogą...). Opera 34 oraz Chrome wyświetlają je nieprawidłowo.
Napisano 25.03.2016 - 19:45
Aktualizacja: zgodnie z informacjami, jakie dostałam na PW Firefox dla Androida nie ma żadnych problemów z archiwum SB (interesująca nazwa swoją drogą...). Opera 34 oraz Chrome wyświetlają je nieprawidłowo.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych