Skocz do zawartości

Zdjęcie

Aktualizacja do wersji 3.4.6: wyjaśnienia, błędy, usterki.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
312 odpowiedzi w tym temacie

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Fakt, moja wina.
Windows 7 64 bit, Firefox 26.0 + Adblock i  Ghostery.
Przy czym problem nie pojawia się na kilkunastu innych witrynach/forach. Dodam, że mam wyłączoną akceleracje sprzętową przy używaniu elementów flash (wydawało się, że winnym jest właśnie on, jako najbardziej zasobożerny i niestabilny element przeglądarki). Wyłączona również opcja płynnego przewijania i wsparcia GPU właśnie dla tej opcji. Nie są to jakieś znaczące skoki i nie jest to jakimś wielkim problemem, zwyczajnie ciekawi mnie dlaczego akurat VRP powoduje u mnie takowy.

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znaczek strony się nie wyświetla.

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@D.K.
Serio rozważ, czy zakładki Reputation Given i Reputation Received w profilu są nam do szczęścia potrzebne.
Były już wojny reputacyjne, po co nam kolejna... :P

Użytkownik Ill edytował ten post 26.01.2014 - 17:35

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2741
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znaczek strony się nie wyświetla.

Znaczek? Masz na myśli favicon?

@D.K.
Serio rozważ, czy zakładki Reputation Given i Reputation Received w profilu są nam do szczęścia potrzebne.
Były już wojny reputacyjne, po co nam kolejna... :P

Zapraszam do ankiety :)

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No to na karcie strony Paranormalne.pl :P

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam problem z edycją i pisaniem ale tylko w tym temacie a konkretniej w tym poście:

http://www.paranorma...e-7#entry591082

U góry, nad edytowanym polem wyskakuje mi takie coś:

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 74 in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php on line 2956

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/text/parser/bbcode/defaults.php:2956) in/home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

A znaczek poczty, konta i wylogowania wędruje sobie pośrodku w ramce na całą szerokość ekranu. 

pishor.

sceptyczny zwolennik

• Tematów: 275
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam problem z edycją i pisaniem ale tylko w tym temacie a konkretniej w tym poście:

(...)

A znaczek poczty, konta i wylogowania wędruje sobie pośrodku w ramce na całą szerokość ekranu. 

Próbowałeś czyścić ciasteczka i historię?

Mi pomogło już kilka razy (chcoiaż grafika forum) od początku była OK

Przykład z ostatnich minut.

Przed momentem nie miałem dostępu do forum - dobre kilkanaście minut. Myślałem, że padło ale jak na maila zaczęły przychodzić powiadomienia o nowych postach, to pomyślałem sobie, że coś jest nie halo. Sprawdziłem na komórce - dostęp był.

jeszcze raz (nie pamiętam ile razy już to robiłem w ostatnich dniach) wyczyściłem historię i ciasteczka i pomogło.

Swoją drogą - forum ostatnio działa NAPRAWDĘ kiepsko.

ufo1987.
  • Tematów: 79
  • Artykułów: 14
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

MI nadal nie wyświetla filmików z youtube albo robię coś źle ;/

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

Mam ten sam problem :( 

.

Equilibrium

• Tematów: 43
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dalej archiwum SB szwankuje :/

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

przyjrzałem się działowi 'artykuły' wszystko gra, tylko zniknęło na samym dole przekierownaie na forum ->  'czytaj na forum' :)

Użytkownik dżek edytował ten post 29.01.2014 - 13:12

#162 Gość_polished

Gość_polished.
  • Tematów: 0

Napisano

W powiadomieniach email zamiast polskich znaków "ć", "ź" itp. pojawia się takie coś "&#xxx" xxx to jest jakis numerek.

Użytkownik Masturb!s edytował ten post 29.01.2014 - 15:08

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po prostu kodowanie znaków w tych powiadomieniach się wzięło i skasztaniło.

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2741
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

MI nadal nie wyświetla filmików z youtube albo robię coś źle ;/

Filmy z Youtube chwilowo się nie wyświetlają poprawnie, bo koncertowo schrzaniona jest cała procedura ich osadzania na stronie. Zgłoszenie poszło już dawno temu, ale na razie magicy z oficjalnej pomocy technicznej silnika forum sami chyba na razie nie zdołali ogarnąć problemu. Naturalnie jest to sprawa pierwszorzędnego znaczenia, więc jej nie odpuszczam.
Po prostu potrzebne będzie trochę cierpliwości.
Błąd zgłoszony przez Robakatorianina jest związany właśnie z tym.

@Masturb!s
Odeślij mi proszę takiego maila na [email protected] -- na 99% w nagłówku jest ISO-8859-2 zamiast UTF-8, ale muszę się upewnić. Zdziwię się, jeśli się mylę :)

#165 Gość_polished

Gość_polished.
  • Tematów: 0

Napisano

Wysłane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych