Nie wiem czy ktoś zgłosił ale u mnie ucina tekst:
Firefox 26
Napisano 31.01.2014 - 16:17
Oznaczanie for jako przeczytane nie działa.
Napisano 03.02.2014 - 22:52
Już minął jakiś czas od aktualizacji, a wchodzę na to forum często ale jest tak jakoś "dziwnie". Poprzednia wersja forum była lepsza i bardziej przejrzysta. Pojawią się jeszcze kiedyś obrazki przy działach? Wbrew pozorom to dużo ułatwiało, teraz się wszystko zlewa, a do tego jeszcze te kretyńskie ikony...
Napisano 04.02.2014 - 20:19
Napiszę w skrócie: wszystkie uwagi mam zanotowane i w miarę możliwości oraz wolnego czasu po kolei je realizuję lub będę realizować. Sporo poprawek już zresztą jest zrobionych -- np. nagrody, czty też tagi media (osadzanie filmów z YouTube) działają ponownie. I cała masa mniejszych lub większych także. Reszta także czeka na swoją kolej.
Napisano 06.02.2014 - 21:59
Napisano 06.02.2014 - 22:05
No, ale teraz strasznie wolno chodzi. Kiedyś było szybciej. Trzaby zrobić żeby było dobrze .On działa źle OD ZAWSZE.Nie sądzisz D.K. że licznik wyświetleń w profilu źle działa?
Napisano 07.02.2014 - 21:36
Okazjonalnie może się zdarzyć, że pojedyncze opcje "dodatkowe" mogą przestać na krótki czas działać. Są to między innymi Artykuły, Blogi, Reputacja, różnego rodzaju liczniki, listy (np. najpopularniejsze tematy) i tak dalej. Ogólnie około setki różnych mniejszych lub większych drobiazgów.
Pod pojęciem "krótki czas" rozumieć należy kilka-kilkanaście minut. Wiąże się to z tym, że zamierzam zwalczyć raz a dobrze problem nowych postów, które nie pojawiają się automatycznie po opublikowaniu, a dopiero po ręcznym odświeżeniu strony.
Napisano 08.02.2014 - 14:20
Problem może dość błahy i nie wiem, czy związany z aktualizacją (przed nią jednak nie występował), ale nie wyświetla mi się treść postu http://www.paranorma...s-itp/?p=530653. Sprawdziłam na kilku przeglądarkach, na wszystkich jest tak samo.
Napisano 08.02.2014 - 15:05
Nie wiem czy to błąd ale korzystając z przeglądarki chrome(korzystałem wcześniej z firefoxa) zauważyłem, że czasem zamula wchodzenie na forum albo wyświetla się komunikat Ups! Przeglądarka nie mogła połączyć ze stroną. Nie wiem czy to internet ostatnio mnie nie lubi czy to jakiś błąd/cenzura google.
Napisano 08.02.2014 - 15:24
Problem może dość błahy i nie wiem, czy związany z aktualizacją (przed nią jednak nie występował), ale nie wyświetla mi się treść postu http://www.paranorma...s-itp/?p=530653. Sprawdziłam na kilku przeglądarkach, na wszystkich jest tak samo.
U mnie też się nie wyświetla.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych