Pewnie korzystasz z Firefoxa - mam to samo. Dlatego przerzuciłem się na przeglądarkę "systemową" (ten globus, o którym wspominałem gdzieś wyżej) która zapamiętuje ustawienia "pełnej" wersji.
Napisano 16.02.2014 - 00:44
Pisząc "systemowa" miałem na myśli tą jakby "przypisaną" do komórki (szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia co to za cudo - chodzi mi o Androida na SX Miro) - być może to właśnie IE.
Przed zmianami na forum, zarówno Firefox jak i Chrome, dawały radę. Teraz, za każdym razem muszę je przeładowywać żeby zobaczyć pełną wersję forum (nie wspominam już, że czas załadowania na nich forum wzrósł do granic nieakceptowalnych zupełnie) - dlatego je sobie odpuściłem.
Napisano 17.02.2014 - 17:07
Na jabłuszku 5-tej generacji mam przeglądarkę Safari. Forum wyświetla mi się w wersji mobilnej, ale że nie trawię forum w takiej wersji mam odnośnik do pełnej wersji, która to ładuje się ciutkę dłużej ale bezboleśnie bez względu na to, czy korzystam z mobilnego neta, czy z wi-fi.
Problem mam innego typu: nie mogę dokonać pełnej edycji sygnatury. Nie działa pasek narzędzi - zmiany wielkości liter, kolorów itp. Nie pomaga przeładowanie strony, wyłączanie HTML'u. Mogę tylko pisać, albo usuwać literki... a to mi nie wystarczy.
Oczywiście w wersji pełnej na PC, bo na telefonie na mam ochoty na takie grzebanie.
Użytkownik Staniq edytował ten post 17.02.2014 - 17:08
Napisano 20.02.2014 - 00:28
u mnie dalej kupa wersja mobilna w systemie windows phone tragedia. nie widać pkt reputacji, nie ma możliwości dodawania tyhże. nie ma informacji o ilości stron danego tematu, nie można wybrać strony. ta durna niebieska kropka nie działa w tematach w które przeglądam pierwszy raz. I często ciężko w nią trafić.(ekran dotykowy)
Do tej pory na telefonie korzystałem z pełnej wersji i było ok. Teraz nie ma takiej opcji ponieważ formatowanie przestało działać i jak powiększę literki to nie da się czytać bo uciekają poz ekran.
to tylko kilka z ostatnich usprawnień które pojawiły się po ostatnich zmianach.
w sumie to nie wiem po co jest ten temat skoro nikt z technicznych się nie udziela
Napisano 21.02.2014 - 17:21
Czy tematy są już poprawnie naliczane?
Napisano 21.02.2014 - 19:36
Nie mogę oceniać postów. Błąd jest na Chromie, Firefoxie, i Internet Explorerze. Po porostu nie wyświetlają się przyciski.
Użytkownik Przemek22 edytował ten post 21.02.2014 - 19:58
Napisano 21.02.2014 - 20:06
w sumie to nie wiem po co jest ten temat skoro nikt z technicznych się nie udziela
Ekipy technicznych na forum nie ma. Wszystkim zajmuję się sama -- a jeśli nie mam przez parę dni wolnego czasu, to się wtedy nie zajmuję. W ten weekend zamierzam jednak skupić się nad następną grupą pilnych spraw na forum.
@Przemek22: To nie jest błąd, tylko działanie zamierzone.
Napisano 21.02.2014 - 22:26
Ekipy technicznych na forum nie ma. Wszystkim zajmuję się sama -- a jeśli nie mam przez parę dni wolnego czasu, to się wtedy nie zajmuję.
W tej sytuacji, to ja nie mam serca żeby tu dodawać kolejne zapytania i monity.
Zapytam tylko nieśmiało (ale bez żadnych nacisków), czy w kwestii artykułów coś drgnęło? W sensie akceptowania i upubliczniania tych, zasugerowanych po 31 stycznia?
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych