Niech zamiast słów przemówi obraz:
Napisano 25.02.2014 - 18:30
Prace nad forum trwają, więc z pewnością "wszystko wróci do normy"
Wróciło do normy. W południe dodałam do forum moduł obsługi Tapatalka, który tak na około zadziałał od przysłowiowego "strzała", co mnie trochę zdziwiło. Okazało się, że zajrzałam wszędzie poza zakładką reputacji profilu
@dr Lepusistlich, @pishor
Wyrazy uznania za czujność i szybkość reakcji
Napisano 25.02.2014 - 18:50
Problem mam innego typu: nie mogę dokonać pełnej edycji sygnatury. Nie działa pasek narzędzi - zmiany wielkości liter, kolorów itp. Nie pomaga przeładowanie strony, wyłączanie HTML'u. Mogę tylko pisać, albo usuwać literki... a to mi nie wystarczy.
Oczywiście w wersji pełnej na PC, bo na telefonie na mam ochoty na takie grzebanie.
Ponawiam prośbę o przyjrzenie się sprawie.
Użytkownik Staniq edytował ten post 25.02.2014 - 18:51
Napisano 25.02.2014 - 19:01
Ponawiam prośbę o przyjrzenie się sprawie.
Hm.. trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo standardowo u mnie działa i nie potrafię odtworzyć Twojego problemu. Próbowałeś zwyczajowej operacji w postaci usunięcia ciasteczek oraz cache przeglądarki, ewentualnie użycie innej przeglądarki? Pod jaką Ci nie działa? Używasz Opery, tak?
Napisano 25.02.2014 - 19:24
Tak, Opery, a ciasteczka mam usuwane automatycznie przy jej wyłączaniu. Otwieram profil, ustawienia i sygnatura. Białe okno jest aktywne, ale wszystkie powyższe ikony są blade i nieaktywne, więc nie mogę zmienić koloru i wielkości czcionki.
Standardowo używam CCleaner'a, a on sprząta mi wszystko.
Użytkownik Staniq edytował ten post 25.02.2014 - 19:25
Napisano 26.02.2014 - 12:01
Nie mam pojęcia, pewnie D.K. zrobiła to specjalnie, abym się trochę pomotał... . Zobaczymy co wygrzebie.
Problem rozwiązany, a przynajmniej taką mam nadzieję. Na końcu swojej sygnatury miałeś niezamknięty tag A, wyglądało to w ten sposób:
Anthony Robbins</span><a class='bbc_url'
(widać na Twoim zrzucie ekranu. Usunęłam go -- sytuacja powinna wrócić do normy.
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych