UFO i obce cywilizacje -> uprowadzenia
Napisano 03.04.2014 - 20:54
@up
A z tym to proszę pisać do Mozilli, bo wszystkie przeglądarki -- Opera, Chrome, IE, Safari, nawet Otter i Konqueror -- w tym miejscu wyświetlają symbol brakującego obrazka (awatar użytkownika jest niedostępny), tylko Firefox staje okoniem i i nie radzi sobie z tą sytuacją
Poważniej -- spróbuję jakoś ominąć tę wadę FF.
Napisano 03.04.2014 - 22:28
@up
A z tym to proszę pisać do Mozilli, bo wszystkie przeglądarki -- Opera, Chrome, IE, Safari, nawet Otter i Konqueror -- w tym miejscu wyświetlają symbol brakującego obrazka (awatar użytkownika jest niedostępny), tylko Firefox staje okoniem i i nie radzi sobie z tą sytuacją
Poważniej -- spróbuję jakoś ominąć tę wadę FF.
Napisano 04.04.2014 - 06:40
Prosilbym równiez ustosunkować się do mojego niedawnego postulatu. Wystarczy: Da się, pomyślimy, lub spadaj na drzewo.
Przeoczyłam. Tak naprawdę kwestia ta leży po stronie użytkowników, którzy wrzucają tekst na zasadzie kopiuj-wklej i nie przyglądają się później efektom końcowym... Ale może coś da się temu zaradzić. Inaczej mówiąc: Pomyślimy. Nie musisz szukać drzew w okolicy
Napisano 04.04.2014 - 06:52
Miałem podobne problemy z wklejaniem tekstu (z różnych stron, linków itp). Tekst był czarny albo przezroczysty lub jeszcze jakiś inny. Później musiałem wklejony tekst kolorować na jakiś biały ale i tak był denerwujący. Wystarczy wkleić tekst używając opcji "wklej jako zwykły tekst" i po problemie.
Napisano 04.04.2014 - 14:34
Miałem podobne problemy z wklejaniem tekstu (z różnych stron, linków itp). Tekst był czarny albo przezroczysty lub jeszcze jakiś inny. Później musiałem wklejony tekst kolorować na jakiś biały ale i tak był denerwujący. Wystarczy wkleić tekst używając opcji "wklej jako zwykły tekst" i po problemie.
Napisano 07.04.2014 - 16:55
Czy jest możliwość nie przełączania stylu forum z DarkPro 3.4 beta na wersję mobilną na Xperii X1?
Przyzwyczaiłem się na telefonie do ciemnego wyglądu + widać reputację przy każdym poście.
Natomiast w wersji mobilnej jest niewidoczna. I za każdym razem w nowej sesji muszę zjeżdżać na dół i klikać "pełna wersja".
Jedyną zaletą jest bardzo szybkie ładowanie stron.
Użytkownik Cysiek edytował ten post 07.04.2014 - 17:02
Napisano 07.04.2014 - 21:48
Powiedzcie ktoś skąd się biorą te teksty w profilu
Jak usunę jedno to pojawia się jakiś inny tekst. Te teksty nic mi nie mówią, nie pamiętam żebym to pisał
Wychodzi na to, że masz problem podobny do problemu Staniqa
Ten tekst wygląda jak komentarz do czyjegoś profilu - pisany przez ciebie albo jak komentarz kogoś - do twojego profilu.
Jeszcze sprzed modernizacji forum.
Zerknij tutaj - może ci się coś przypomni?
Ja ten tekst o Wietnamie kojarzę chyba właśnie z twojego profilu - z tamtego roku bodajże (nawet się wtedy zastanawiałem o co chodzi).
Pisz do Kuraka - typuję, że problemem sa jakieś kody, które powodują, że stare wpisy ładują ci się teraz jako opis profilu (czy jak to się tam nazywa)
Napisano 07.04.2014 - 23:45
Wystarczy, że klikniesz "Pełna wersja" na początku i masz to samo co na kompie.
Wiem o tym. Ale muszę to robić za każdym razem jak włączę stronę na fonie :l
Kiedyś była na fonie jedna wersja - ta na kompie. Nie chce forsowania na tą mobilną. Chce ustawić na fonie stałą tak jak to mogę zrobić na kompie.
Użytkownik Cysiek edytował ten post 07.04.2014 - 23:46
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych