Nie jest źle. Chociaż ciemna skórka zdecydowanie wymaga poprawy. Takie rzeczy jak bijące po oczach białe tło pola wypowiedzi, zlewający się z tłem link "archiwum" w sb (dzięki Bogu wreszcie działający jak należy) i generalnie zbyt jasny odcień szarości są irytujące. Ale ufam, że zostanie to wkrótce poprawione. W końcu słowo "beta" mówi samo za siebie.
Osobiście proponowałabym skórkę podobną do poprzedniej ale za zachowanym obrazkiem z Księżycem (choć nieco przyciemnionym i z lepszym kontrastem).
Póki co forum działa płynnie. Za pierwszym razem co prawda nie chciało mi wejść na profil po kliknięciu u góry nazwy użytkownika ale jednokrotnie kliknęłam na to prawym przyciskiem myszy a później już samo zaczęło mnie słuchać.
BTW: Zamiana zdjęcia profilowego z awatarem niemal przyprawiła mnie o zawał. Nie miałam zamiaru świecić twarzą przy każdym poście. Ale już zmieniłam awatar więc jest ok.
Edit...
Hmm... Wysyłanie czy też "zapisywanie" wiadomości trochę trwało. Dobre 30 sekund... Trochę się pospieszyłam mówiąc, że forum działa "płynnie".
Edit 2.
Ale już edycja zapisała się migiem. Ciekawe.
Użytkownik Ana Mert edytował ten post 13.01.2014 - 22:37