Widzę całkiem sporą aktywność w wątku, co mnie cieszy. Wszystkie opinie wezmę naturalnie pod uwagę i wprowadzę odpowiednie zmiany w szablonie, bo wyraźnie zaznaczyłam, że jest to ciągle wersja robocza wymagająca ulepszeń.
Żeby nie rozrzucać szczątkowych informacji w różnych miejscach wątku, będę na bieżąco aktualizować mój post otwierający temat o znalezione przez Was usterki lub zaproponowane zmiany i oznaczać zarazem te, które już wykonałam, a co jeszcze czeka.
Odpowiadając na szybko na kilka spraw:
- Nieudane zmiany skórki to wina ciasteczek pozostałych przez poprzednią wersję forum. Proszę je usunąć, jak również opróżnić cache przeglądarki, następnie zamknąć przeglądarkę, uruchomić ponownie i się zalogować.
- Niestety powrót do poprzedniej wersji jest niemożliwy. Całe to zamieszanie jest właśnie z tego powodu, że stara skórka jest kompletnie bezużyteczna przy nowej wersji forum, a aktualizacja była konieczna -- sami Państwo zauważali tę konieczność już wielokrotnie.
- Długi czas wysyłania nowego posta/wiadomości to jakiś bliżej niezidentyfikowany problem po stronie hostingu -- zgłoszenie poszło już parę dni temu, na razie jak widać nie zostało to usunięte. Będę naciskać.
- Panie doktorze Röck -- nie jestem pewna, czy te uwagi mam traktować jako pochwałę, czy się z ich powodu obrazić, więc na wszelki wypadek się obrażam. Jeśli niepotrzebnie, proszę wyprowadzić mnie z błędu
Reszta wkrótce, kiedy doczytam resztę.