U mnie natomiast jest jedynie problem z napisem paranormalne.pl ...nie wiem, czy u Was też tak jest, ale napis jest po prostu ucięty. I może to tylko moje osobiste zdanie, ale nie odpowiadało mi nigdy dodawanie odpowiedzi na tej samej stronie co jest temat czyli bez przekierowania na świeżą stronę z postem. Trochę takie pisanie na dole przypomina mi kafeterię.
1. Belka dot. cookies może zasłaniać logo. Po zaakceptowaniu ciasteczek zniknie i nie będzie zasłaniać. A przynajmniej zgaduję, że to właśnie w tym problem.
2. Kliknij przycisk "Więcej opcji" po prawej stronie edytora, przejdziesz wtedy do osobnej strony edycji.
Zakładka "Użytkownicy". Klik na "Reputacja" prowadzi do "Najaktywniejsi Dzisiaj".
Profil. Klik na "Reputacja" prowadzi do listy postów.
Oba zachowania teoretycznie są jak najbardziej poprawne -- choć może rzeczywiście nazewnictwo w menu jest trochę niefortunne. Zmienię odnośnik tak, żeby prowadził do reputacji wszystkich użytkowników. Zakładka "Reputacja" w profilu wyświetla Twoje posty, które zarobiły punkty reputacji (+ lub -), więc również zachowuje się prawidłowo
W zakładce po prawej "Gorące tematy" zmienil bym wielkosc cziconek na mniejsze... strasznie zle się to czyta.
OK, będą mniejsze.
Do wcześniejszych postów wrócę wieczorem.
Doszły mnie z różnych stron opinie na temat niekomfortowego czytania na monitorach panoramicznych. Nie stanowi to większego problemu. Specjalnie dla wszystkich tych, którzy preferują węższy układ treści przygotuję skórkę w wersji "chudej". Proszę się tylko uzbroić w cierpliwość, na chudą wersję przyjdzie pora, gdy już usunę wszystkie niedomagania bieżącej wersji. Będą wtedy dostępne dwie wersje skórki DarkPro -- obecna zostanie przemianowana na Panorama (lub coś podobnego), dołączy do niej wersja "chuda" (nie mam obecnie pomysłu na nazwę -- chętnie przygarnę jakieś ciekawe propozycje). Trzeba będzie sobie po prostu wybrać preferowaną z listy.