- Dodałam przycisk "do góry" - znajduje się po prawej stronie belki nagłówka dla każdego postu, zaraz za numerem kolejnym postu. Ma ikonę
- Licznik tematów? Proszę uprzejmie, już jest. Przy okazji zmodyfikowałam tłumaczenie i szyk wyrazów, bo oryginalne było co tu owijać w bawełnę... dość niezgrabne.
- Artykuły czekają na wyjaśnienie kwestii licencji. Okazało się bowiem, że prawa własności dla aplikacji Artykułów przejął ktoś inny i rozwija je dalej. Aktualizacja jest możliwa, więc zamierzam kupić licencję na nowy moduł i wtedy artykuły znów będą dostępne. Autor coś jednak nie ma ochoty się odezwać od trzech dni. Oczywiście teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie, by pominąć etap licencji i uruchomić pirata od razu, ale niestety ta opcja nie wchodzi w grę.
- Długie zapisywanie postów występowało już parę dni przed aktualizacją forum, problem leży po stronie hostingu. Na razie jeszcze nie został niestety zlokalizowany, ale i tak nie zamierzam odpuścić tej sprawy
- Connor, pishor: Trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo u mnie obie funkcje działają należycie i to pod wszystkimi możliwymi kombinacjami systemów i przeglądarek, jakie mam pod ręką. Spróbujcie więc standardowej procedury w postaci wyczyszczenia ciasteczek, opróżnienia cache przeglądarki i uruchomienia ich ponownie. Zajrzyjcie też do rozszerzeń, jakie macie zainstalowane w przeglądarkach lub do firewalli/antywirusów. Może po prostu "coś" blokuje niektóre ze skryptów potrzebnych do działania forum?
Chciałam w tym momencie podkreślić, że chyba po raz pierwszy użyłam SOA#1: U mnie działa. Doceńcie to