A więc jak w temacie miałem 2 prorocze sny, nigdy mi się to nie przydarzyło, dowiedziałem się, że moja babcia też miała takie sny.
Oba sny były o przyjaciółce,
Pierwszy sen był o tym, że jedzie za granice autokarem i ma bardzo długą podróż, na następny dzień dowiaduje się, że za kilka tygodni wyjedzie za granicę. (gdzie nic o tym nie wiedziałem)
Na dzień następny kolejny sen, tylko, że w tym śnie dowiaduję się od mojej przyjaciółki, że zaszła w ciąże, opisałem jej swój sen i na następny dzień udała się do ginekologa, okazało się, że jest w ciąży, byłem pierwszą osobą która wiedziała o tym, że jest w ciąży.
Dodam, że przed tymi snami, nie miałem bardzo długo snów, przez około dwóch miesięcy.
Sny były bardzo wyraźne, tylko ten drugi miał zniekształcone otoczenie co do rzeczywistego, nie zgadzały się wymiary wysokości różnych budowli np: murki i płoty były wiele, wiele niższe zamiast 1-1.5 metra to miały wysokość 30-50 cm, okna w domach też były niżej osadzone, wszystko widziałem z swojej osoby, byłem w każdym z tych snów.
Nie wiem jak mam na to patrzeć, czy da się to jakoś rozwijać i jak to może działać, czy ktoś się już z takim czymś spotkał?