Drwalu Anonimie, dobre wieści, aż sam się sobie dziwie. Myślałem że to kolejny nudny przypadek ale okazało się na twoją korzyść. Wszystko co widziałeś, cokolwiek czym to było, ta sytuacja zaistniała i nie wciskasz tu baj. Szkoda, tylko że tak to obojętnie napisałeś w pierwszym poście.
Ta sprawa z Gliniku, którą proponowali ci na innym forum nie ma nic wspólnego z tą którą opisałeś.
Napisałem ci, że sam się sobie dziwie i nie dowierzam ale w Meksyku miała miejsce obserwacja, która jest prawie indentyczna do twojej.
Opisałem tu jej raport poniżej.
kamerę jak zwykle. Kiedy włączył zoom kamery, nie dowierzał własnym oczom, co pokazało mu się na wyświetlaczu.
Była to ciemna sylwetka, która spadała bardzo powoli z nieba, obracając się bardzo wolno wokół własnej osi. Z wyglądu przypominała człowieka z rękoma i nogami
które były szczególnie widoczne dając wrażenie, że ta istota wolno unosi się w powietrzu - jednym słowem salvador był w szoku.
Ciemna humanoidalna sylwetka poruszała się na dużej wysokości, ale lata doświadczenia Salvadora w obserwowaniu nieba pozwoliły mu śledzić ciemną figurę na niebie
i zrobić doskonałe nagranie. Humanoidalne stworzenie tkwiło być może 2 - 5 minut w jednym miejscu, kręciło się powoli dookoła z rękami i nogami cały czas.
Figura następnie zaczęła się poruszać i zniknąła z tyłu budynku.
Kilka miesięcy później w grudniu tego samego roku, Salvador Guerrero z Juanem Floresem sfilmował innego "hobrecito Valdor" małego latającego człowieka, w tym samym miejscu
Przypadek Salvadora z 2000 roku, zasygnalizował początek serii dziwnych obserwacji latających humanoidów w Meksyku, a kolejne raporty i filmy dziwnych stworzeń wprowadziło w zainteresowanie
meksykańskich ufologów.

Jakbyś mógł mi jeszcze podać miejscowość w której to widziałeś (nie chodzi mi o ulicę ani obszar - wystarczy miejscowosć), datę jeśli świadek nie pamieta, proszę mniej więcej *(np. lato 2002/3 itp)
P.S. Proszę sobie obejrzeć to video od minuty 2:10 - bo przez pierwsze dwie jest inny przypadek z Flatwood.
Pan Maussan meksykański ufolog którego sobie szanuję, pokazuje filmy właśnie latających sylwetek, być może któreś z nich oddaje podobną naturę twojej obserwacji (Nie ma tutaj akurat video które opisałem w powyższym raporcie)
http://www.youtube.c...h?v=XQtvJHJvccM
Użytkownik plokoon edytował ten post 27.01.2014 - 13:41