Wielkie gratulacje dla zwycięzców
Użytkownik Mindaza edytował ten post 02.02.2014 - 22:10
Napisano 02.02.2014 - 22:07
Wielkie gratulacje dla zwycięzców
Użytkownik Mindaza edytował ten post 02.02.2014 - 22:10
Napisano 02.02.2014 - 22:08
Gratulacje ... dla zwycięzcy
Ja idę do basenu napić się ...
Użytkownik Zbeeanger edytował ten post 02.02.2014 - 22:09
Napisano 02.02.2014 - 22:12
Tak jest proszę Państwa, trzeba dołożyć lodu do wiaderek, bo najwyraźniej nie doszacowaliśmy intensywności owacji! Nie ma co ukrywać, że pierwsza trójka na podium w przyszłym roku ma spore szanse na zgarnięcie nagród w innych kategoriach, kolejna edycja więc szykuje się całkiem interesująco.
Jeszcze raz gratulacje dla naszej utalentowanej młodzieży!
Przejdźmy teraz do ostatniej kategorii, na którą na pewno wszyscy czekają z utęsknieniem -- jest ona przepustką do światowej sławy, otwiera wszystkie drzwi, stanowi bilet wstępu po czerwonym dywanie do wszystkich salonów towarzyskich, pan Obama pełni rolę szofera, a królowa Ela jest asystentką tego, kto zdobędzie ZŁOTEGO SZARAKA PUBLICZNOŚCI!
Ulti, na chwilę odłóż proszę swojego Szaraka (ja Ci go przypilnuję), weź proszę tego z gablotki
Napisano 02.02.2014 - 22:17
Napisano 02.02.2014 - 22:21
Tak oto dobiega końca nasza tegoroczna gala i całe szczęście, bo w brzuchu już mi burczy – co jak co, ale na małej garstce popcornu długo się nie pociągnie. Tysiąc gratulacji dla zwycięzców i nominowanych – swoim udziałem w życiu forum sprawiliście, że użytkownicy dostrzegli to i postanowili Was za niego nagrodzić. Nie spoczywajcie jednak na laurach! To użytkownicy Was nagrodzili i oni teraz oczekują od Was, że będziecie dalej trzymać swój poziom i pracować dla dobra naszej wspólnoty. Dziękuję zatem wszystkim obecnym za przybycie, a specjalne podziękowania kieruję dla Yawa – pomysłodawcy i inicjatora konkursu Złotych Szaraków a także tego, który dzielnie zliczał wszystkie oddane głosy.
A tuż po końcowych przemowach wszystkich naszych drogich współprowadzących zapraszam wszystkich dostojnych gości do Sali Kryształowej, zaraz podany będzie homar. Chodź, ultimate, pokażesz mi jak to się je tak w ogóle.
Napisano 02.02.2014 - 22:26
Tak oto dobiega końca nasza tegoroczna gala i całe szczęście, bo w brzuchu już mi burczy – co jak co, ale na małej garstce popcornu długo się nie pociągnie. Tysiąc gratulacji dla zwycięzców i nominowanych – swoim udziałem w życiu forum sprawiliście, że użytkownicy dostrzegli to i postanowili Was za niego nagrodzić. Nie spoczywajcie jednak na laurach! To użytkownicy Was nagrodzili i oni teraz oczekują od Was, że będziecie dalej trzymać swój poziom i pracować dla dobra naszej wspólnoty. Dziękuję zatem wszystkim obecnym za przybycie, a specjalne podziękowania kieruję dla Yawa – pomysłodawcy i inicjatora konkursu Złotych Szaraków a także tego, który dzielnie zliczał wszystkie oddane głosy.
A tuż po końcowych przemowach wszystkich naszych drogich współprowadzących zapraszam wszystkich dostojnych gości do Sali Kryształowej, zaraz podany będzie homar. Chodź, ultimate, pokażesz mi jak to się je tak w ogóle.
Mam gotować ? Nie ma problemu Dziękuję Wam za głosy !! Jestem tu dla Was ! I troszkę jeszcze mam zamiar być
Napisano 02.02.2014 - 22:30
Wypadałoby więc coś tytułem zakończenia dodać -- nie ma co ukrywać, że nagrody zdobyliście w pełni zasłużony sposób, więc serdecznie gratulujemy wszystkim razem. Głosującym dziękujemy, podobnie jak aktywnie udzielającym się dziś widzom
Zapraszamy teraz wszystkich -- zwycięzców, zdobywców miejsc na podium, widzów, gości, ogólnie wszystkich: żywych, mniej żywych i tych całkiem nieżywych (w końcu to forum paranormalne) na oficjalny paranormalny bankiet! Mam tylko nadzieję, że wśród tego zalewu homarów ktoś pomyślał także również o mnie i znajdzie się gdzieś tam miseczka pysznego, świeżego ziarna...
Gratulujemy, dziękujemy i zapraszamy za rok!
... pyk - odgłos wyłączania mikrofonu ...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych