To ja tu przez śniegi i mrozy się przebijam, a tu już i wino wypite, i koreczki objedzone... zostawcie choć wykałaczki do oblizania!
Napisano 02.02.2014 - 22:48
Napisano 03.02.2014 - 00:07
No, dobra. to teraz na spokojnie, bez nerwów (bo "Teoria..." już dawno się skończyła - swoją drogą, niezłe rozpoczęcie sezonu ), a i mój kumpel za oceanu, po dwugodzinnej sesji telefonicznej dał sobie wreszcie spokój .
Fajnie było.
Raz jeszcze dzięki za głosy "na mła" i gratulacje dla zwycięzców poszczególnych dyscyplin.
Oraz, oczywiście dla drugo - i trzecio - rzędnych (historia o Was nie zapomni ).
Jednak szczególnie, chciałbym podziękować organizatorom dzisiejszej gali - za jej oprawę.
Tercet egzotyczny w składzie... trzech osób wiadomej proweniencji spisał się... nad wyraz się spisał (co tu dużo gadać)
Gdyby nie wspomniane przeszkody natury zewnętrznej, śledził bym ich poczynania z tchem zapartym i wypiekami na twarzy - bo warte były tego, w każdym calu.
Ze względu na swoje tempo, plastyczność, skrzącą się dowcipem wymianę zdań i celne bon moty nadające całej imprezie niepowtarzalny charakter i namiastkę "wielkiego świata".
Napisano 03.02.2014 - 13:48
Wielkie dzięki za przyznaną nagrodę . Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem wystapić na czerwonym dywaniku . Przebieg zdarzeń referowała mi w krótkich, aczkolwiek dramatycznych telefonach Noxilinka, która robiła za prywatnego korespondenta na tej tradycyjnie bogatej w zdarzenia gali Jeszcze raz dziękuję i obiecuję dalszą taką działalność na forum. Cieszę się że nie zanudzam nikogo.Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Napisano 04.02.2014 - 12:01
Tak jest proszę Państwa, trzeba dołożyć lodu do wiaderek, bo najwyraźniej nie doszacowaliśmy intensywności owacji! Nie ma co ukrywać, że pierwsza trójka na podium w przyszłym roku ma spore szanse na zgarnięcie nagród w innych kategoriach, kolejna edycja więc szykuje się całkiem interesująco.
Impreza impreza ale nie uchodzi walic takich ortografów. "niedoszacowaliśmy" pisze sie razem!
Napisano 04.02.2014 - 19:09
Tak jest proszę Państwa, trzeba dołożyć lodu do wiaderek, bo najwyraźniej nie doszacowaliśmy intensywności owacji! Nie ma co ukrywać, że pierwsza trójka na podium w przyszłym roku ma spore szanse na zgarnięcie nagród w innych kategoriach, kolejna edycja więc szykuje się całkiem interesująco.
Impreza impreza ale nie uchodzi walic takich ortografów. "niedoszacowaliśmy" pisze sie razem!
Z całym szacunkiem doktorze Röck, ale pouczanie mnie w sprawach ortografii to zdecydowanie nietrafiony pomysł. Zdaję sobie doskonale sprawę, że jeśli wrzuci się "nie doszacowaliśmy" do wyszukiwarki, to Google podpowiada formę "niedoszacowaliśmy". Na przyszłość jednak proponuję w razie rozbieżności pomiędzy moją ortografią, a googlowską wybrać moją wersję -- bo to właśnie ona będzie poprawna.
Napisano 05.02.2014 - 23:18
Niezbyt lubię galowe wystąpienia więc zaszedłem sobie na afterparty
Podziękować wypada wszystkim doceniającym me wysiłki, towarzyszom z podium, publiczności oraz organizatorom . W tym roku postaram się zdeklasować rywali (oj będzie baaardzo ciężko) i pokuszę się o walkę na szczycie podium...
Będę walczył aż do popsucia klawiatury
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych