Piszę w takiej dziwnej sprawie, otóż od długiego czasu gdy klade sie spac,zawsze budze sie o 3:20 albo 4:30 w nocy,oczywiscie nie sa to zawsze takie rowne godziny ale zowsze od 3 wzwyż.Ostatnio jak spalam obudzilo mnie agresywne stukanie w drzwi, myslalam na poczatku ze ktos do nas przyszedl ale spojrzalam na telefon i byla 4:25 dokladnie wiec nikt normalny o tej godzinie by nie przyszedł.Lezalam jak zwykle godzine czasami nawed dluzej,nie zawsze obudzi mnie jakis halas po prostu obudze sie sama ale w takich godzinach w jakich napisalam powyzej.No wiec gdy sie obudze slysze chodzenie po domu,stukanie a czasem tak sie czuje jak by cos nie kazalo mi zasnac.To jest straszne zawsze boje sie tego ze obudze sie o 3 w nocy i nie bede mogla zasnac,a najdziwniejsze jest to ze ciagle sie budze w podobnych godzinach,nigdy nie obudzilam sie o 2 tylko zawsze od 3 do 4 w roznych minutach moze wiecie dlaczego i dacie mi jakas porade.Ja jestem wierzaca z pewnoscia wierze w demony i duchu,w to ze istnieje zycie po smierci czyli niebo i pieklo,czasami nawed sie modle w nocy ale to nie dziala.Moja mama mowi ze za duzo czytam o duchach i ogladam filmy o egzorcyzmach i roznych zjawiskach paranormalnych.Nie wiem co mam robic mama czasami tez slyszala rozne dzwieki ale nie tak codziennie jak ja tylko raz w miesiacu.
Mam nadzieje ze napiszecie mi co to wszystko oznacza i z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy ortografczne pisalam w pospiechu i do tego na tablecie.
Pozdrawiam