Skocz do zawartości

Zdjęcie

Moja nazwa profilu / nick

• Please log in to reply
453 replies to this topic

Shapiro.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Shapiro wzięło sie od jednej książki , kryminał to chyba był a nazwa to chyba w Ciemności strachu czy coś takiego :P

Wildens.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wildens.. mhm chodząca metamorfoza :E Zaczęło się od szpanerskiego nicku na Tibii (5 lat temu?) tj. Wilden Future. Zaraz powstała cała rzesza 'Wildenów' - Wilden Angel, Wilden to, tamto xD . Przestałem grać w Tibię, na rzecz gry w Dofusa :P Tam nie chciałem mieć znajomych z Tibii, toteż zmodernizowałem nick na Wilden. Jako iż pierwsza postać w każdej grze MMORPG jest zepsuta, musiałem zrobić nową - nick Wilden był już znany w świecie Dofusa, toteż nie chcąc tracić dobrego imienia, zmieniłem go po prostu na Wildens :) I oto przetrwał do dziś ;) Dla kolegów Olo xD

Pozdrawiam
Olek.

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jako że przysługuje prawo do zmiany nicka w ciągu 90 dni, więc skorzystałem z takowej. Baphomet - imie antychrzescijańskiego bóstwa, któremu cześć rzekomo oddawali templariusze. Po za tym jest o nim wzmianka w Bilbii Szatana. Jako ciekawostka - zespół Behemoth pierwotnie funkcjonował od nazwą Baphomet.
Pozdrawiam

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mój nick to moje własne zdrobnienie od słowa paker. Kiedyś chodziłem na siłownię przez kilka lat.

KaśkaK.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skąd moon...księżyc? Otóż właściwie to nie wiem sama...chyba bezpośrednio od adresu e-mail.Parę lat temu wzięłam słownik polsko-angielski/ang-pol i zaczęłam tłumaczyś słowa jakie mi przyszły na myśl.Spodobało mi się moon, tajemnicze, było hyy tajemnicze ;)

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jako ze nie slucham Hip hopu , a kiedys go nie lubilem i denerwowalo mnie jak ciagle gdzies slyszalem "ej ziomek" "ziomus" itp , to dla drwin zrobilem tego nicka.

Zostal i sie do niego przyzwyczailem <.< :victory:

Blackhorn.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój nick ma swoją długą historię :) Kiedyś słyszałem o jakimś rycerzu Sir Blackthorn. Wywaliłem jednak literkę ,,t''. Postacią tą grałem kiedyś w Diablo, w sumie to nick do wszystkich zabaw/gier. Na tym forum jednak ,,sir'' nie wchodziło w grę. Tak więc powstał Blackhorn :crazy:

Rastamanek.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Blackhorn Miałem takiej firmy plecak kiedyś :D

Mój nick się wziął od mocnego zainteresowaniem Reggae, Ragga, Roots, jamajką, jej kulturą i co najwaznejsze- Rastafarianizmem

Biscquit.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Właściwie wszędzie go używam, ale kiedy go wymyślałam, tak jakoś sam mi się nasunął.. ;D A później się okazało, że bez 'Q' znaczy po Polsku biszkopt ^^

Rastamanek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

lub herbatnik ;p

sorry za OT

maakowiecc.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój nick - makowiec - wziął się z listu, który kiedyś napisałam na matematyce, był to list do nikogo, w którym pisałam o sobie, porównując siebie do ciasta, właśnie makowca. Długa i smutna historia, ale odkąd jestem makowcem, lżej mi w życiu :))

UnjustifiedMurder.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Trenchcoat Mafia to Mafia Czarnych Płaszczy, która zdewastowala szkole w Ameryce

Kish.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W moim przypadku nicków internetowych jest sporo, najczęściej używam tych 4:
- Kish - od strasznie wspaniałej ksywki "kiszka" ;d
- Karjax - to sobie daawno temu wymyśliłem (od Carnor Jax)
- Rujewit - pogańskie bóstwo
- Mjollnir - nazwa młota nordyckiego bóstwa Thor

gucio.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mój nick jest od pseudonimu, a pseudonim jest od tego, że lubię chodzić w koszulce w żółto czarne paski :D :D :D

NaiMad87.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój nick? Łatwy do odszyfrowania, więc pogłówkujcie sami. Można z niego dowiedziec sie dwoch rzeczy o mnie. Kto zgadnie pierwszy?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych