Skocz do zawartości

Zdjęcie

Moja nazwa profilu / nick

• Please log in to reply
453 replies to this topic

Ruk13.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ruk - ptak występujący w Mitologii Perskiej^^'. 13? Ulubiona liczba :D

#302 Gość_askalakabumka

Gość_askalakabumka.
  • Tematów: 0

Napisano

Askalakabumka ze względu na niepowtarzalność i myślę, że orginalność. :D Najpierw używałm `askalakabum` ale wcieliłam w nick rodzaj żeński. :mrgreen:

Rockmenka85.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rockmenka-ze względu na zamiłowania do dobrych gitarowych brzmień :)

lordemeryt32.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lord.emeryt32 - mój nick częściowo wziął się z reklamy,bo kiedy rejestrowałem się w grze internetowej plemiona nie mogłem wymyślić jaki tu wziąć nick i usłyszałem emeryt,dodałem do tego 32(liczba przypadkowa),później zapomniałem hasła do tego konta to założyłem nowe konto i dodałem Lord i wyszedł Lord.emeryt32 (kropka jest dlatego że na Gmail prosi żeby nie było spacji (czy coś takiego) i dodałem zamiast spacji kropkę) chociaż na tym forum mam bez tej kropki :mrgreen:

Ezef - czasami też ten nick używam :) (nie powiem Wam skąd się wziął :) )
Ezekiel (Ezef) (hebr.: moc Boża) - w etiopskiej Księdze Henocha, upadły anioł, który nauczył ludzi "wróżyć z chmur" (zob. Ginzberg, The Legends of the jews, t. 1, s. 125).

Funciek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jest taka bajka "Skunk fu", tak jakoś ta bajka mi się spodobała to se wziąłem nick Skunks (bo tam był skunks jako postać głowna, a nie miał imienia, to tak wyszło)

lunatyk.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój wziął się od tego iż Lunatykuję gdy śpie po 2-3 godziny dziennie to tak 2 dni i 3 nocy lunatykuję, nicku używam tylko w wirtualu.

spatium.
  • Tematów: 11
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Swego czasu czytałem bardzo dobrą książkę pt. "Marsz w głąb lądu" z cyklu "Imperium Człowieka" J. Ringo i D. Webera. Jest tam pewna człekokształtna rasa o nazwie Kranolta. A że zawsze miałem problem z wymyślaniem nicków, od jakiegoś czasu legitymuje się jako Kranolt.

Ichikawa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ichikawa? Oglądałem onegdaj GitS, był tam facet nazwiskiem Ichikawa. A że ja ubóstwiam wszystek co japońskie, tak też zostało.

snookiereczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim ulubionym sportem jest snooker. Niedawno zmarł Paul Hunter, młody, utalentowany gracz. Jednym z jego przezwisk było "snookiereczek". Spodobało mi się i tak juz zostało. Jednak moim głównym nickiem jest "krymex"
:mrgreen: :)

killzone.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

killzone - hmm czemu? kupujac sobie konsolke PSP, dostalem w bonusie własnie "KillZone'a" a ze mi sie gierka spodobala, to wlasnie dlatego ten nick ;)

chlon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chlon a właściwie Chłon... nie wiem... kuzyn mnie tak i tak zostalo :mrgreen:

Xhuman.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czemu Xhuman ?

Bo X to niewiadoma, a human to po angielsku człowiek :D Dla mnie człowiek jest jedną wielką niewiadomą... :o

Jackob.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jackob - nic szczególnego. Trochę podtuningowane moje imię :)

nico17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nico17-rejestrując się na VRP myślałam jakiego se nicka wymyślić i tak siedziałam i myślałam. Podchodzi do mnie moja siora i mówi ''Co?'' a ja na to ''Nico'' i tak zostało. A 17 dlaczego?? W chwili pisania mojego ''nico'' usłyszałam w tv 17 i...tak się nazywam-mówcie mi nico17 :D

Don Antonio.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nick "Don Antonio" powstał gdy moja szkolna ksywka odnazwiskowa, Antek [za którą nie przepadam] zderzyła się z nie zdrowym zainteresowaniem Sycylijską Mafią ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych