Skocz do zawartości

Zdjęcie

Moja nazwa profilu / nick

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
453 odpowiedzi w tym temacie

Omar23.
  • Tematów: 9
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Omar23- Omar to z jakiegoś filmu lecz niepamiętam dokładnie a 23 bo sie tego dnia urodziłem i jakoś ta liczba jest taka odmienna niż reszta ;)

Cirilla.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mój nick to też perełka dla mnie z tego względu że sama go nie wymyśliłam tylko jak brałam udział w konkursie pt"Każdy zakochany jest poetą" to musiałam wysłać wiersz z niżej podanym pseudonimem. Nie wiedziałam jaki wymyśleć więc moja polonistka powiedziała:wpisz kaja no i tak zostało(za wiersz otrzymałam wyróżnienie swoją drogą) a kraft to wpadła mi w ucho bo słuchałam jakieś piosenki i jej wykonawczyni miała bodajże tak na nazwisko i stąd pseudo kajakraft. A tak na marginesie to mam na imię Kasia. :D używam jeszcze 1 pseudo ale to już swoją drogą:P

Darek121.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jezus Chrystus mi powiedział :

" Idż i zarejestruj się na forum paranormalne.pl z nickiem: Darek121 i czyń tam cuda ! "

haha ;D nie no żart, ale uważam, że temat jest bez sensu ;D

Jezus Chrystus mi powiedział :

" Idż i zarejestruj się na forum paranormalne.pl z nickiem: Darek121 i czyń tam cuda ! "

haha ;D nie no żart, ale uważam, że temat jest bez sensu ;D

Logos i Logos-em.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Panaceum- to legendarne lekarstwo na wszystko. Nick taki wybrałem pewnie dla tego, że od zawsze szukałem lekarstwa na wszystkie choroby i problemy tego świata.

Dwid.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dwid - to od imienia, miało być Dawid, ale nie sprawdziłem czy napisałem poprawnie i tak zostało xD w sumie nick jest ekhmm oryginalny....? xDD

pawaw1.
  • Tematów: 29
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

skrót od imienia i nazwiska:) a ta 1 dla ozdoby

Atomowy_Yeti_Niszczyciel.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ulubiona muzyka -> Ulubiony zespół -> tytuł jednej z ulubionych piosenek :rotfl:

Borygo2009.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Borygo2009 dlatego że Borygo bo mam na imię Borys a 2009 to rok.

Wallie.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja ksywka od nazwiska ;)
Pierwszy post, witam wszystkich ;)

Yasashii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój nick znaczy po japońsku miły, łagodny, spokojny. Dość dobrze mnie odzwierciedla. Mam oprócz tego przydomek The Rainwalker, bo uwielbiam łazić w deszczu i dzień w którym idę na mieście bez parasola i zaczyna lać to dla mnie piękny dzień.

Kolego drogi, zmniejsz wagę awatara. Arkadiusz

edit AlienGrey

Użytkownik AlienGrey edytował ten post 01.10.2009 - 18:47

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

• Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Heh, z początku było:
paranormal:) - był to byle jaki nick potrzebny do rejestracji... link serwisu to "paranormalne.pl". "paranormal" wyciąłem, dodałem emotikonkę ":)" i wyszło "paranormal:)".
A potem:
foxxionly - tutaj nick zaczął nabierać sensu. Fox to z angielskiego lis, czyli moje ulubione zwierzę. Zwierzę, któremu zawdzięczam spryt, inteligencję, a czasem nawet zwinność. Oprócz tego "FOX" to nazwa wielu używek (czyt. piwa i fajek). Pierwszym moim nickiem tak w ogóle to był "FOX", ale wielu ludzi, tak jak ja utożsamia się z lisami wiec mój teraźniejszy nick to swoisty bunt przeciw fałszywym "FOX'om" xD. "FOX" + "Only" (jedyny, tylko) = FOXxiOnly (Jedyny FOX [LIS], Tylko FOX[LIS]).

PS.
"foxxionly" miało być z dużej litery, ale niewiele użytkowników miało nick z małej, więc dałem się skusić, by przyłączyć do nickowej rewolucji :).

Użytkownik foxxionly edytował ten post 30.09.2009 - 19:01

ImpacT.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A u mnie tez jakos zwyczajnie nick powstal ;). W sumie wiekszosc kont na forach mam w formie "Szeba"(plus dodatki bzdetne...).

A ImpacT powstal tak jakos sam z siebie, pewnie taki mi w glowie zostalo jak ogladalem Evangeliona :) (chyba kazdy wie, ze tam "uderzenia" odgrywaja wielka role ;))

mad_Angela.
  • Tematów: 16
  • Artykułów: 6
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mój nick to po prostu przekombinowanie liter mojego imienia. Tak ogółem to podoba mi się imię Angela, więc stworzyłam taki właśnie anagram. BTW tego nicku nie używam na żadnym innym forum więc jakakolwiek zbieżność jest przypadkowa :D

Moira.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój nick powstał ponieważ nie chciałam używać takiego nicku jak wszędzie. Już się raz ostro na tym przejechałam. Ale jest podobny do mojego normalnego nicku i tak samo odgapiony z gry ;)

Reiter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Reiter = Rider = Jeździec.

W głębi serca i duszy jestem easy riderem. x|

Użytkownik Reiter edytował ten post 29.04.2010 - 11:24

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych