Witam.
Poznałem wasze forum jakieś 4/5 lat temu, wtedy właśnie zainteresowałem się energią mojego ciała i umysłu, początkowo bawiłem się w psi balle i w sumie na tym poprzestałem bo wydawało mi się to dość niewiarygodne.
Jednak od jakiegoś roku zacząłem poznawać nowe możliwości mojej własnej osoby. Czuję, że posiadam dużą energię i możliwości z nią związane.
Przejawia się to przede wszystkim tym, iż potrafię czerpać energię z natury. Często kiedy gorzej się czuję, siadam i pobieram energię od słońca czy roślin, od razu czuję przypływ mocy i czuję się lepiej. Ostatnio nawet udaje mi się uśmierzać ból głowy, czy innych części ciała dotykiem. Potrafię także tworzyć swojego rodzaju tarczę/barierę chroniącą moją osobę. Z czasem coraz bardziej odczuwam to co potrafię i przychodzi mi to coraz łatwiej. Jednak nie mam żadnej osoby, która mogłaby mnie poprowadzić w odpowiedni sposób przez ten świat i nakierowała na odpowiednie działania.
Dlatego też założyłem ten temat. Poszukuję czegoś na wzór mentora czy nauczyciela, który mógłby mi pomóc w kontrolowaniu własnej energii.
Energia natury to gaia, trochę jest zmordowana tą pleśnią, która niszczy coś idealnego jak ziemia (Mówię o negatywnym podchodzeniu ludzi do ludzi). Co do przepływu mocy, to jest naturalny proces który powtarza się od wieków i tą energię możesz kierować na wszystko co sobie uświadomisz że istnieje. Bariera powiem Ci tak, możesz udoskonalać umiejętność aczkolwiek w późniejszym etapie egzystencji, sądzę iż to nie będzie Ci potrzebne 
Po pierwsze podlicz to, iż trwa przebudzenie i świadomie w podświadomości szukasz rozwiązania na swoją rękę, nie zawsze z sukcesem. Swoją drogą, jeśli trafiłeś na punkty swojego ciała i uświadamiasz swoją głowę że myśl tworzy rzeczywistość "oraz trenujesz medytacje", to pomaga w udoskonalaniu siebie, aczkolwiek każdy kij ma dwa końcę. Jeśli stajesz się świadomy i jesteś przytomny co się dookoła dzieję (jeśli wiesz co mam na myśli), to i zwracasz na siebie uwagę. Jakby Ci to przybliżyć... Czym więcej świadomości, to tak jest jak zapalić światło więc i ono przyciąga mole i inne robactwa w lato. A konkluzja stopy duchowej?. Jeśli stajesz się światłem to dajesz o sobie znać "bytom". Więc i Ty takowe spotkasz, ale to jest jeden wielki plus, etap przebudzenia to znak że jesteś bliżej niż dalej. Pamiętaj tylko że szans masz wiele, ale nauczyć się musisz działać bez emocji i o własnej woli prosto z duszy. To najlepsza maska i obrona. 
Każdy z was będzie miał wybór, i każdy z was wybierze.
I mam gdzieś te czerwone rączki, liczy się świadomość!.
Użytkownik Manekin Artist edytował ten post 02.03.2014 - 08:12