Ktoś już widział w street view na al.Jana Pawła II w Dębicach gdzie obok ronda policja wyprzedza samochód street view na podwójnej ciągłej? Kolejne zdjęcia radiowozu:
I policja ma być przykładem dla kierowców?
Napisano 28.02.2014 - 19:43
Ktoś już widział w street view na al.Jana Pawła II w Dębicach gdzie obok ronda policja wyprzedza samochód street view na podwójnej ciągłej? Kolejne zdjęcia radiowozu:
I policja ma być przykładem dla kierowców?
Napisano 01.03.2014 - 10:58
Powinien być zapis, że jeżeli samochód jedzie wolno, to można go wyprzedzić na ciągłej, byleby tylko nic nie jechało z przodu.
Napisano 01.03.2014 - 12:01
Hah, akurat kilka dni temu jechałem samochodem 60km/h w terenie zabudowanym i wyprzedził mnie radiowóz na oko jadący z 90km/h...oczywiście bez żadnych sygnałów, czyli nie jechał na akcje. A jakbym to ja jechał 90 to zaraz by mnie zatrzymali i dostałbym mandat -.-
Napisano 01.03.2014 - 23:13
Jaki przykład dają wyborcą politycy?
Jaki przykład dają lekarze pacjentom?
Jaki przykład dają Polakom dyplomaci?
...itd...
Takich spraw jest tak znikoma ilość a ich szkodliwość jest tak nieznaczna że nie widzę powodu do większej reakcji i rozważań.
Napisano 08.03.2016 - 14:42
Jaki przykład dają wyborcom politycy?
Jaki przykład dają lekarze pacjentom?
Jaki przykład dają Polakom dyplomaci?
Jak to jaki?
Przecie wszyscy w tym kraju postępujemy tak samo czerpiąc "praktykę" właśnie od powyższych!
No i dlatego mamy taki syf...
No i nie czepiajcie się Policji że wyprzedziła GoogleCar'a. Oni z tą kamerą na dachu śmigają z prędkością nie większą jak 35-40km/h!
W Warszawie już dwa razy to widziałem. Robią korek jak ta lala. Nie zmienia to jednak faktu że gdyby GoogleCara wyprzedził cywil a stali by na tej prostej psy to mandacik by był i nie było by zmiłuj ...
Użytkownik wariat edytował ten post 08.03.2016 - 18:35
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych