@Monolith
Nie mam pojęcia co chciałeś osiągnąć swoją "błyskotliwą uszczypliwością" jednak autor tematu nie jest nastolatkiem którego ów racjonalne argumenty wytrąciłyby z równowagi. Jeśli Ty tak reagujesz to masz ze sobą problem, tego można się pozbyć. Licz do 10 czy coś.
@Topic
Tudumtudum, zniknąłem nie porwany przez UFO czy zamordowany przez ów sąsiadów lecz przez natłok obowiązków i brak czasu na jakiekolwiek postępy związane ze sprawą. Okazało się,że nasi milusińscy stali się o dziwo bardzo transparentni jednak...tak samo dziwni. Ostatnimi dniami jak większość mieszkańców Polszy wie pogoda dopisuje, lecz jakież było moje zdziwienie gdy siedząc z książką na balkonie zobaczyłem... no właśnie, zadawałem sobie pytanie o co do cholery chodzi. Otóż na balkon wyszedł młody chłopak, jego wiek oceniłbym na 20-25 lat wyglądający i poruszający się dosyć normalnie. Tyle,że miał na uszach coś co wyglądało jak nauszniki obrócone za głowę ( nie mam pojęcia jak to opisać, z całą pewnością nie były to słuchawki, to były jakieś ocieplacze czy coś w te gusta) i rozwieszał typowo zimowe ubrania tj pranie. Sam nie wiem co o tym myśleć, światło jak się paliło tak się pali, raz czy dwa widziałem pana z którym miałem spotkanie w okolicach bloku i tyle.
Cieszy mnie zainteresowanie tematem, niestety prośby o stream są nieosiągalne z szeregu powodów. Myślę,iż temat powoli będzie chylił się ku zamknięciu gdyż od lipca zmieniam lokum, no chyba, że historia się wyjaśni.
PS: Zapomniałbym, ktoś wymienił żarówkę/i w jednym pokoju na mocniejsze, światło pali się (w mojej subiektywnej ocenie) o jakieś kilkadziesiąt % jaśniej.
Użytkownik Azahil edytował ten post 22.05.2014 - 23:37