Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cieniści ludzie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Rzadko się udzielam na forum ale tu już nie mogłem :) Co do autorki to objawy zwykłego paraliżu sennego, a w dalszych postach to już taki bełkot że się czytać nie da. W czasie majówki z powodu brzydkiej pogody, chyba niektórym się nudzi i wymyślaja tematy o postaciach cienistych. To już któryś z koleii taki temat w ostatnim czasie :)
  • 0

klaudia13766.
  • Tematów: 5
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Jakieś 5 lat temu miałem podobnie... Obudziłem się około 24, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem dlaczego ale podniosłem głowę bo chciałem zobaczyć czy ktoś obok mnie jest, chociaż nic nie usłyszałem nie czułem zimna. Zobaczyłem jak czarna postać jakby w kapturze schyla się nad moim krzesłem na którym leżały ubrania. Powiedziałem "o Boże" a to się podniosło, "wylewitowało" z 2 metry do tyłu i znikło ja wiem, że to była jawa bo mogłem się normalnie ruszać i byłem całkowicie świadomy ^^ Od tej nocy właśnie zacząłem się interesować tego typu tematami :P Dodam, że nie czułem jakiegoś strachu od tej postaci tylko po prostu z sytuacji..

W mojej sytuacji zjawa pochylała się nade mną i też wtedy miałam ochotę podnieść, bo byłam przekonana że coś mnie obserwuje. Tylko nie wiedziałam że jet tak blisko. Mam jeszcze pytanie, jeżeli pamiętacie to jak duży/wysoki był na oko ?

• 0

Zevs.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Jakieś 5 lat temu miałem podobnie... Obudziłem się około 24, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem dlaczego ale podniosłem głowę bo chciałem zobaczyć czy ktoś obok mnie jest, chociaż nic nie usłyszałem nie czułem zimna. Zobaczyłem jak czarna postać jakby w kapturze schyla się nad moim krzesłem na którym leżały ubrania. Powiedziałem "o Boże" a to się podniosło, "wylewitowało" z 2 metry do tyłu i znikło ja wiem, że to była jawa bo mogłem się normalnie ruszać i byłem całkowicie świadomy ^^ Od tej nocy właśnie zacząłem się interesować tego typu tematami :P Dodam, że nie czułem jakiegoś strachu od tej postaci tylko po prostu z sytuacji..

W mojej sytuacji zjawa pochylała się nade mną i też wtedy miałam ochotę podnieść, bo byłam przekonana że coś mnie obserwuje. Tylko nie wiedziałam że jet tak blisko. Mam jeszcze pytanie, jeżeli pamiętacie to jak duży/wysoki był na oko ?

Na oko jakieś 2 metry.. Może troszke nawet więcej.

• 0

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

.Hmm.. istota którą ja widziałam była niższa ale może dlatego mi się ta wydawało bo była pochylona.

Użytkownik klaudia13766 edytował ten post 04.05.2014 - 08:54

• 0

Manekin Artist.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Nie chcę tutaj siać terroru, bo kiedy chciałem uświadamiać ludzi to dostałem za to po głowie i poszły punkty reputacji.
Zevs - Nie ma możliwości żebyś ich zobaczył, po przebudzeniu tylko możesz ich czuć tzw obecność.
Dam wam radę, dbajcie o karmę, bądźcie zgodni sami ze sobą, bo jeśli oszukujecie siebie i ludzi dookoła to dajecie im pole do popisu. Co do rzeczy "Amnothing" jakie poczułeś, ja przy "ataku" widziałem krew, rzucał mi informacje bym zabił swoją dziewczynę. Koszmar :( Ale uporałem się i ważne żeby akceptować siebie w 100% to jest jedno z wyjść.

Rzadko się udzielam na forum ale tu już nie mogłem :) Co do autorki to objawy zwykłego paraliżu sennego, a w dalszych postach to już taki bełkot że się czytać nie da. W czasie majówki z powodu brzydkiej pogody, chyba niektórym się nudzi i wymyślaja tematy o postaciach cienistych. To już któryś z koleii taki temat w ostatnim czasie :)

Nie zrozumiesz czegoś jeśli tego nie poczujesz nie zobaczysz, więc po co się udzielasz do tego bełkotu ? Stań z boku albo się odwróć i nie czytaj. Proste. Według mnie najgorzej uświadamiać ludzi którzy nie mają świadomości na jakimś etapie :/ I nie dopuszczają do głowy rzeczy niemożliwych.

Użytkownik Manekin Artist edytował ten post 04.05.2014 - 09:08

• 1

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Z tego co wiem "oni" mogą podkładać ludziom myśli. A czy mogą zsyłać sny ?

• 0

Manekin Artist.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Po moich obserwacjach, tak normalnie uczestniczą w snach, próbują się ujawniać i zależy im żeby zostały zobaczone. Nie raz nie dwa miałem takie sytuacje, dziewczyna również.

• 0

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Po moich obserwacjach, tak normalnie uczestniczą w snach, próbują się ujawniać i zależy im żeby zostały zobaczone. Nie raz nie dwa miałem takie sytuacje, dziewczyna również.

Ale po co tak im zależy na ujawnieniu się?

• 0

Manekin Artist.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Nie mam pojęcia, nie współpracuję z nimi. Chciałem od tego uciec, i mi się udało ale to co jakiś czas powraca (chodzi o uczucie).

• 0

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Nie mam pojęcia, nie współpracuję z nimi. Chciałem od tego uciec, i mi się udało ale to co jakiś czas powraca (chodzi o uczucie).

Dzisiaj nie przespałam całej nocy bo czułam że coś mnie obserwuje, ale nic nie widziałam .

• 0

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawe kiedy tu użytkownik Wszystko zajży :D
Rozumiem że to forum paranormalne i takie tematy są tu poruszane ale 95% tematów da sie wyjaśnić racjonalnie.
A to jest poprostu wasza wybujała wyobraźnia :) A jeszcze jedno pytanie jesteście w wieku szkolnym? Bo gdy ja chodziłem do gimnazjum też miałem taką fantazje ale na starość mi przeszło ;)
Dobra spadam bo chyba nie jestem tu mile widziany.
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już jestem

Manekin, ty tak to poważnie piszesz czy sobie tylko trollujesz dziewczynę?

Paraliż senny to normalne zjawisko medyczne wyjaśnione naukowo. Nie ma w nim nic paranormalnego. Wizje w czasie paraliżu bywają różne, od zupełnego braku, po piski w uszach, po jakieś dziwne postacie( część ludzi widzi np. kosmitów).

Nie wkręcaj sobie dziewczyno, że miałaś do czynienia z jakimś zjawiskiem nadnaturalnym, że nawiedzają cię duchy. To może się skończyć tym że będziesz zażywać leki psychotropowe żeby normalnie żyć.

Szczegółowe wyjaśnienie zjawiska paraliżu znajdziesz tutaj http://www.lucidolog...-przysenne.html

Użytkownik Wszystko edytował ten post 04.05.2014 - 10:04

• 0

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Już jestem

Manekin, ty tak to poważnie piszesz czy sobie tylko trollujesz dziewczynę?

Paraliż senny to normalne zjawisko medyczne wyjaśnione naukowo. Nie ma w nim nic paranormalnego. Wizje w czasie paraliżu bywają różne, od zupełnego braku, po piski w uszach, po jakieś dziwne postacie( część ludzi widzi np. kosmitów).

Nie wkręcaj sobie dziewczyno, że miałaś do czynienia z jakimś zjawiskiem nadnaturalnym, że nawiedzają cię duchy. To może się skończyć tym że będziesz zażywać leki psychotropowe żeby normalnie żyć.

Szczegółowe wyjaśnienie zjawiska paraliżu znajdziesz tutaj http://www.lucidolog...-przysenne.html

Nie zwracałabym na to uwagi gdyby to był jeden raz i tylko u mnie, ale chyba nie  jest możliwe mieć paraliż senny w parę osób w jednej chwili.

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale jak parę osób w jednej chwili? W tym samym pokoju wszystkie dzieci miały paraliż w tej samej chwili?

• 0

klaudia13766.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ale jak parę osób w jednej chwili? W tym samym pokoju wszystkie dzieci miały paraliż w tej samej chwili?

Po pierwsze ja nie jestem dzieckiem. Po drugie była nas 7. Gdy stało się to pierwszy raz byłam z nimi u koleżanki w domu. W pokoju było ciemno. Było to parę godzin po seansie. Wątpie żeby to był paraliż czy inne tego typu bzdury.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych