Skocz do zawartości

Zdjęcie

Seans z tabliczką ouija

Seans z tabliczką ouija czy tablica działa tabliczka czy w ogóle tabliczka działa konsek konsekwentnie użycia użycia t

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

Lawendowa.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W ten weekend mam zamiar pójść z znajomymi użyć tabliczki ouija. Nurtuje mnie kilka pytań:
Drukowana i usztywniona tabliczka działa?
Co się stanie gdy któryś z nas nie odwoła ducha?
Czy w ogóle tabliczka działa?
Czy coś się dzieje jak seans zakończy się powodzeniem?
Czy będzie straszyć w miejscu seansu?
Czy może coś straszyć mimo odwołania ducha?
Co się może wydarzyć podczas seansu?

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź :)

Sprawdź punkt 3.13 Regulaminu Forum. Post poprawiony.

/Connor

• 0

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Radzę sie za to nie brać... bo, skończy sie to zapewne kolejnym tematem na forum typu:
- "W nocy widzę zjawy i cienistych"
-"Mam wrażenie że ktoś mnie obserwuje"
-"Z koleżankami wywołałyśmy ducha i nie chce odejść" itp. itd. etc. Które i tak bedą bujdą i tak jak ten temat bedą pewnie pozamykane.
A poza tym czy nie macie ciekawszych zajęć?
  • 3

Lawendowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Radzę sie za to nie brać... bo, skończy sie to zapewne kolejnym tematem na forum typu:
- "W nocy widzę zjawy i cienistych"
-"Mam wrażenie że ktoś mnie obserwuje"
-"Z koleżankami wywołałyśmy ducha i nie chce odejść" itp. itd. etc. Które i tak bedą bujdą i tak jak ten temat bedą pewnie pozamykane.
A poza tym czy nie macie ciekawszych zajęć?

Twoje aluzje sugerują iż tabliczka nie działa ;) będę to robić z ciekawości i na własną odpowiedzialność ;) poza tym skoro nie ma takich zjawisk to po co zakładali to forum ? 

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Skoro nie ma kaczora donalda, to po co zrobili z nim komiksy?

Użytkownik Wszystko edytował ten post 08.05.2014 - 18:17

• 4

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;)

Pogooglowałem o tej tabliczce i to wygląda jak zwykłe "wywoływanie duchów". Jak dla mnie średnio prawdziwe. W sumie sprzedawanie takich tabliczek to niezły interes. Dużo można zarobić na czyjeś naiwności...

Dużo to na internecie for na których są same bzdury? Sztuka jest rozpoznac co jest prawda a co fałszem ;)

• 0

Lawendowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro nie ma kaczora donalda, to po co zrobili z nim komiksy?

jeśli nie masz nic ciekawego do napisania to oszczędź swój i mój czas i nie komentuj OK ?

• 0

Smokerider.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A czemu drukowana tabliczka ma nie działać? Myślę, że zapłacenie za nią nie nadaje im magicznych właściwości. Co do działania to jak chcesz to się przekonaj i nam powiesz :)

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bo żadna nie działa. Nie byłoby takich tematów gdyby każdy miał na ten temat odpowiednią wiedzę.
  • 0

Lawendowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;)

Pogooglowałem o tej tabliczce i to wygląda jak zwykłe "wywoływanie duchów". Jak dla mnie średnio prawdziwe. W sumie sprzedawanie takich tabliczek to niezły interes. Dużo można zarobić na czyjeś naiwności...

Dużo to na internecie for na których są same bzdury? Sztuka jest rozpoznac co jest prawda a co fałszem ;)

dlatego chcę sprawdzić na własną rękę :) może któryś z znajomych ruszać kursorem...jeśli będzie coś interesującego to zdam relacje :) 

• 0

Człowiek S.

J.zie.cep.

• Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest dobre, ale do nabijanie się ze znajomych :D Przygotuj sobie kogoś w roli supportu :P Będzie podnosił talerze na lince, i zrzucał książki z szafy :D Dobra zabawa tanim kosztem :)

• 1

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja tylko mówie jak jest. Takie tematy zakładaja najczęściej osoby w wieku małoletnim które szukają rozrywki, a tematy najcześciej są prowokacjami. Widziałem tego baaardzo dużo na forum.
Niczego Ci nie zabraniam, może i to fajna rozrywka ale jako umiarkowany sceptyk mówie że nic Tobie nie uda sie wywołać. A jak by się udało to podziel sie z nami jakimiś nagraniami video to może i ja w wywoływanie duchów uwierze :D
  • 0

Lawendowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tylko mówie jak jest. Takie tematy zakładaja najczęściej osoby w wieku małoletnim które szukają rozrywki, a tematy najcześciej są prowokacjami. Widziałem tego baaardzo dużo na forum.
Niczego Ci nie zabraniam, może i to fajna rozrywka ale jako umiarkowany sceptyk mówie że nic Tobie nie uda sie wywołać. A jak by się udało to podziel sie z nami jakimiś nagraniami video to może i ja w wywoływanie duchów uwierze :D

nie mam kamery nagrywającej w nocy :) ale jeśli by coś wyszło to powtórzę to w dzień i postaram się nagrać :) chyba to bez znaczenia czy noc czy dzień xD

• 0

raf092.
  • Tematów: 3
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Pan "wszystko" sobie nie odpuści po to zalozyl tu konto żeby wyśmiewać i podważać autorytet każdego użytkownika:) Od siebie powiem Ci tyle: odpuść tabliczkę bo to nie zabawka...

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
  • -2

Magda72.
  • Tematów: 36
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Lawendowa-był już taki temat.
Poczytaj:
http://www.paranorma...k/?hl=tabliczka
  • 1

Aracz.

Armata to broń popularna

• Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pan "Wszystko" może i wyśmiewa i podważa autorytet, jednak trzeba zauważyć, że nie przekracza granicy dobrego smaku i prezentuje sobą całkiem wysoki poziom.

Co do tego, że skoro nie ma paranormalności, to po co założono to forum? A nóż może się kiedyś taka prawdziwa tutaj pokaże. Tyle żeby ja odnaleźć, musi ona być taka, by nie dało się jej faktu podważyć, na początek robiąc wszystko, by udowodnić że to paranormalne nie jest. Chyba kiedyś o tym napiszę artykuł, kto to wie?

I wracając do tematu. Taka tabliczka to jak dla mnie głupota, największa, o ile zadziała. Jeśli jest to prawda, jedyne co można sobie narobić, to nieprzyjemności bo praktycznie wszystkie tak przywołane żywoty nie mają dobrych zamiarów.

• 0

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: Seans z tabliczką ouija, czy tablica działa, tabliczka, czy w ogóle tabliczka działa, konsek, konsekwentnie użycia użycia t

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych