Ach wiec juz nie byla to rakieta, nie byly ladunki wybuchowe tylko jednak samolot
A co te zdjecia niby maja udowodnic? Ja tez moge zrobic taka zonglerke zdjeciami, nie wiadomo kiedy zrobione, jakim sprzetem, przy jakich ustawieniach, z jakiego kata i z jakiej odleglosci, co ma z tego wynikac to ja nie rozumiem? Akurat na fotoszopie i fotografii to sie troche znam
A moze autor tej strony sfalszowal zdjecia? Skoro taki grubas Moore mogl falszowac (nota bene ma procesy w USA o to) to dlaczego nie ten co zrobil strone?
Poza tym jak maja dowody to niech ida do sadu, zyja w wolnym kraju gdzie jak prezydent narozrabia to go mozna odwolac, a jak skalmie to sie musi przez ludzmi w telewizji tlumaczyc (vide Clinton). Jak wszyscy maja takie mocne dowody to dlaczego nikt do sadu z tym nie pojdzie?
Odpowiem: bo poszliby siedziec za falszywe oskarzenia i fabrykowanie dowodow czego sa doskonale swiadomi wiec nikt z nich nigdy do sadu nie pojdzie
Pomyslales kiedys o tym?
A co do tych zdjec to jak ktos ma watpliwosci to 20 stacji telewizyjnych fimowalo to wszytsko na zywo wiec zaden problem sprawdzic kto, gdzie i kiedy stoi (chociaz dalej nie rozumiem jakie to ma znaczenie).
A skoro producent samolotu i kupa innych specjalistow twierdzi ze to sa czesci samolotu to kumu mam wierzyc? Tobie czy im? Na wszelki wypadek sam poszukalem jak wyglada APU do Boeinga 757 i ciekawe ze turbina APU wygladala tak jak na zdjeciu z Pentagonu. Ja jestem rasowym scepem, nie wierze z gory w nic dopoki nie sprawdze, niewazne czy to zrodla oficjalne czy paranaukowe, wszystkich jednakowo traktuje z nieufnoscia bo klamia i manipuluja obie strony. W tym wypadku porownalem obie teorie no i jedna okazala sie prawdziwa, jak to w zyciu.
A to ze istnieje grupa ludzi ktora lubi miec swaidomosc wyzszosci nad innymi przez znajomosc roznych "prawd" i "tajemnic" to tez juz od dziecka wiem
[ Dodano: 2006-05-12, 23:45 ]"OoO to ciekawe... Samolot eksplodował na zewnątrz budynku.." a nie eksplodowal? Obejrzyj sobie ujecia z kamery monitorujacej, ekplozja jak cholera i to na zewnatrz budynku
"A zaskocze Cie jesli powiem, że conajmniej 7 terrorystów z 9/11 nadal żyje??" - i mieszka sobie spokojnie w Klewkach?
Co to znaczy "fikcyjne ofiary"? Pokazac ci zdjecia cial? Naprawde chcesz?
"Statecznik sie zupelnie nie liczy, jego masa nie byla w stanie wyrzadzic zadnych szkod takiemu bunkrowi"
Expertyzy i logika mówi całkiem cos innego....A poza tym jak wyjaśnisz dziure od frontu?? Cały boeing nie mógl wyrządzić szkód a jakis odłamek wyrządził?? - jakie ekspertyzy? Jaka logika? Mozesz rozwianc temat? A temat dziury od frontu wyjasnilem juz jak malemu dziecku, jesli nie zrozumiales to trudno ale ja sie meczyc wiecej nie bede. Nie bede nawial Cie do poczytania troche o balistyce bo to przeciez bez sensu, balistyka jest razem z cala fizyka w spisku
:
A co do tematu do ktorego mnie odeslales to od razu na poczatku natrafilem na bzdure: telefon traci lacznosc z BTS-em przy predkosci 250 km/h nie przez efekt Dopplera, oblicz sobie efekt Dopplera dla tej predkosci
Traci lacznosc poniewaz nie trafia w swoja szczeline czasowa gdyz porusza sie za szybko (GSM jest systemem wielodostepu z podzialem czestotliwosciowym ALE I CZASOWYM - Time Division Multpiple Access). Dalej pewnie sa podobne bzdury wiec po co mam dalej czytac? Cytujesz wiadmomosci z innych stron internetowych BEZ ZASTANOWIENIA I BEZ SPRAWDZENIA, byle tylko pasowaly do twojej teorii, dajesz sie centralnie robic w bambuko
Podstawa to uzywac mozgu a nie lykac wszystko jak mlody pelikan