Te filmy nie miały przekonywać do tego, że w Pentagon uderzył Boeing. Pokazałem je, aby wykazać coś innego. A mianowicie, że wbrew temu co sądzą zwolennicy TS, nic konkretnego z tych filmów nie wynika.
OK. Dla mnie również z tych filmów nic nie wynika. Sam się jednak skłaniam do, jak to nazwałeś, TS - nie wiem czy wiesz ale nawet jeśli to byli ludzie Osamy, to równiez jest to Teoria Spiskowa... :-) Każda teoria która dotyczy spisku to Teoria Spiskowa :-) Chyba że mówimy o Spiskowej Teorii Dziejów - to już inna bajka :-)
Rozumiem, że mówisz o filmie z hotelu.
A chociaż oglądałeś ten film nieco dalej? Jakieś 2 minuty później (czasu rzeczywistego) ludzie dosłownie roją się na przyhotelowym parkingu.
Właśnie to było dla mnie dość nienaturalne... Miałem kiedyś takie zdarzenie że koło mnie przebiegł chłopak na chodniku a następnie wskoczył na ulicę (po tym jak już mnie minął - był za moimi plecami)... pod koła samochodu osobowego... Uderzenie, a właściwie huk uderzenia był taki gwałtowny (może nie głośny, ale właśnie _gwałtowny_, nieoczekiwany) że podświadomie skuliłem się jakby unikając uderzenia... Tu gdzie teraz mieszkam, od czasu kiedy zmieniło się oznakowanie ulic bardzo często zdarzają się stłuczki, niby nic groźnego, ale odgłos uderzenia o siebie dwóch aut jest hm, "inny" / specyficzny - zmuszający do obejrzenia się, sprawdzenia co to za "huk". Chodzi mi w tych przykładach o to, że jeśli coś uderza o coś, do tego jeśli się tego nie spodziewamy, przy wielkim huku raczej odruch powinien być w stylu - schylenie się / gwałtowny obrót i sprawdzenie "czy mi nic nie grozi"... A nie kontynuowanie przechadzki po parkingu. Trochę mi to nie pasuje do teorii kiedy wielki pasażerski boening leci tuż nad ziemią (musiał być słyszalny wielki huk silników!) a nikt nie zwraca na niego uwagi... (żeby to sobie lepiej wyobrazić - z jakiej odległości słychać motocyklistę na ścigaczu? z daleka prawda? z bardzo daleka i do tego bardzo głośno... boening ma silniki troszkę większe - a poza tym czy nie były w tej sytuacji mocno przeciążone i nie powinny "lekko" wyć? co innego jeśli samolot leci pod kątem w dół, ale jeśli jak twierdzą - leciał jakiś czas tuż nad ziemią to sorrki... ale silniki musiały być ostro żyłowane żeby samolot nie spadł...) Do tego mamy wybuch i dalej nic - to jest dziwne tym bardziej że wyraźnie widać że coś wybuchło... Dopiero po jakimś czasie ludzie idą sprawdzić o co chodzi... Czy nie powinni być dodatkowo przewrażliwieni po pierwszych atakach na WTC? Tym bardziej w pobliżu Pentagonu? No nic, nie mam na razie "pewnej" swojej teorii, wiem tylko że mocno mi tu coś nie pasuje... Poczekam na kolejne ujawnione filmy / fakty :-)
Nie patrzysz na to, co trzeba. Prawidłową datę i aktualny czas widać w innym miejscu. Zaznaczyłem go żółtym prostokątem.
Eh, ale masz wzrok... :-)
Prawdę mówiąc nawet po powiększeniu w irfanie - nie widzę tutaj tej daty... Ale to pewnie wina wzroku... Tak się kończy długie siedzenie przy kompie ;-) BTW co oznacza SUN pod "datą", czy to nie _niedziela_?? :-)