Sam nie ogarniasz tematu, trollu. W krajach rozwijających się wykrywalność nowotworów jest niższa, nie prowadzi się też w nich autopsji tak często, jak w krajach rozwiniętych. Dlatego statystyki mają zaniżone.
Chcesz powiedzieć że Polska, Szwajcaria , albo Izrael to państwa zaściankowe gdzie rzekomo wykrywalność jest niższa ? Nawet tego nie będę komentował... bo sam się kompromitujesz i na dodatek obrażasz te państwa..
Mój kochany w dzisiejszych czasach USA technologicznie jest już nikim bo chiny w produkcji już ich dawno przegonili ... Dodatkowo w USA zarobki są niższe niż w takich Niemczech . USA to praktycznie państwo martwe ..., które oddycha bo pasożytuje jeszcze na innych ...
To są wymysły, a nie fakty. Ja też mogę napisać, że jedzenie zwykłych pomidorów odpowiada za 80% przypadków nowotworów.
To proszę przedstawić na to dowody, bo jak na razie nie ustosunkowałeś się do moich np. odnośnie pszczół
I to właśnie dowodzi że nie rozumiesz waść o czym piszesz i nie rozumiesz co czytasz.Non-profit-BEZ ZYSKU.
Komuś tutaj za bardzo żyłka popuściła ... Może melisa na uspokojenie ? Ja ci napisałem jakie mają możliwości fundacje i że nie są w żaden sposób ograniczone do non -profil - a jeżeli nawet to tylko na własne życzenie bo tak im lepiej ... Podałem konkretne rozwiązanie jakie mogą zastosować , a skoro nie chcą to już nie mój problem . Widocznie im tak lepiej ....
,,Mój organizm jedząc ją nie rozróżni DNA z dodatkowym genem od DNA go pozbawionego.
No tak GMO zabija owady ,ale dla człowieka nieszkodliwe. Koń by się uśmiał ...
Wbrew szeptanej propagandzie nie ma powtarzalnych prac naukowych wykazujących szkodliwość spożywania produktów robionych z GMO. ,,
Więc proszę o badania ... Jak mają takie badania wyglądać ? Proszę na plantacji z rzepakiem GMO umieścić 400 rodzin pszczelich ,a po sezonie przeliczyć ile rodzin przetrwało .... To są prawdziwe badania ... To samo z opryskami , twierdzisz że są nieszkodliwe ? To proszę się ich napić .... .
Strasznie kozaczycie - że to nie szkodliwe , to czego się obawiacie ?
Pokażcie że macie jaja .
Kilka lat temu komitet biotechnologii PAN wydał stanowisko gdzie stwierdza, że gmo nie jest szkodliwe dla zdrowia.
Co jeszcze? Może Raport finansowany przez Komisję Europejską ? To przecież same autorytety
To ci sami ludzie którzy wmawiają nam że marchewka to owoc a ślimaki to ryby. Ciężko to więc traktować poważnie.
Jak badania sponsorowane przez firmy które to produkują można uznać z wiarygodne
http://www.icppc.pl/...ani-twardowska/
Wszedzie pelno krzykaczy, kazdy bedzie mowil, ze GMO i szczepionki morduja i w ogole to zlo prosto od szatana, ale ciagle nie ma nikogo kto by te mordercze substancje zdemaskowal OMG
OMG ... Przecież lekarz przed szczepieniem informuje pacjenta o możliwych powikłaniach , ryzykach jakie mogą wystąpić. Nawet producent szczepionek tego nie ukrywa ( zamieszczając pełną listą możliwych skutków ubocznych, łącznie z zapaleniem opon mózgowych ) . Nazwanie tego bezpiecznym dla zdrowia jest manipulacją słowną, albo brakiem z twojej strony podstawowej wiedzy ... Totalnie widzę ,że odleciałeś ...
W Tadzykistanie, Turkmenistanie, Bahrainie czy Yemenie statystyki jasno wskazuja, ze ilosc gwaltow per 100 000 mieszkancow jest dziesiatki (lub setki) razy nizsza niz w wiekszosci europejskich krajow. Czy to oznacza, ze te kraje znalazly cudowny przepis na powstrzymanie zboczencow od takich czynow.. czy moze po prostu statystyka jest niemiarodajna poprzez zalosnie niska wykrywalnosc takich przestepstw (ktore sa tam na porzadku dziennym)?
CO ma wspólnego ilość wykrytych, ujętych sprawców gwałtów z ilością zgłoszonych przypadków gwałtu jakie mają miejsce? TO są dwie różne pozycje zawarte w tabeli statystycznej.
Kolejna twoja kompromitacja.
Widzę, że jest problem. Ostatni proszę o powrót do wątku głównego.
Gdyby udzielający się pisali na temat to nie było by problemu ... To jest mój ostatni wpis i mam nadzieję ,że nikt nie będzie z niego zbaczał ..
TheToxic