nowicjusz18 zapytał:
Próbowałeś dać pacjentowi więcej niż jeden kolor do rysowania? Maye, jeśli będzie musiał je będzie wyciągnąć różne części rysunku z innego koloru, a następnie może to być łatwiejsze do ich interpretacji. Przepraszam za mój fatalny angielski. Pozdrowienia z Polski.
Odpowiedź autora: Nie martw się, Twój angielski jest doskonały.
O kolorach, możesz dać nam naprawdę dobry pomysł, postaramy się to zrobić.
Dzięki!

Iago-Varela zapytał:
Cześć! Jestem Yago Socjologia student z Hiszpanii. Czy próbował przetestować swoją odpowiedź na rysunkach. Byłoby interesujące rysować wzory z prostych kształtów i dowiedzieć się, czy on odpowiada w pewnym standaryzowanego sposób (rysunek lub z ciała) lub po prostu ignoruje go. / / Proszę dać nam więcej informacji o nim, musimy go. Fakt, że jest to rysunek dziwne patters wydaje ważniejsze niż same rysunki, wich prawdopodobnie nie jesteśmy w stanie zrozumieć, zanim mając innych informacji. (Potrzebujesz więcej char.).
Odpowiedź Autora:
Badamy wiele z ich zachowań, niestety jest dozwolone tylko my się z wami podzielić rysunków, na kwestii poufności i pod ścisłą kontrolą, ponieważ na ten temat okazał się być przydatny współpraca wszystkich ludzi, możemy znaleźć.
Cześć, mam na imię Jakub i jestem z Polski, przepraszam za mój zły język angielski. Czy wiesz, od jakiego momentu zaczyna on swoje rysunki? Wygląda na to, końcowy wynik jest mniej ważny niż proces rysowania. Każdy rysunek posiada centralnego punktu i linii prostych na zakończeniach, faliste linie są w środku. Więc moje pytanie brzmi: można udostępnić film z procesu rysowania?
Odpowiedź Autora:
Chcielibyśmy, aby to zrobić, ponieważ uważamy, że byłoby pomocne, ale niestety prawo naszego kraju zabraniają nam z filmów reklamowych o pacjentów w naszym szpitalu.