Tak, w jakims sensie tak...
Mianowicie daze do tego, iz pare dni temu przeczytalem ten temat i pomyslalem sobie, iz nie jest to takie glupie... Dzisiaj siedzac w kosciele majac dlonie blisko siebie poczulem miedzy nimi cieplo

No to co... Mowie sobie (bez przekonania

) - a co jezeli w tym momencie z moich dloni wyzwala sie energia ?
Traf chcial, ze strasznie nawalal mnie kark, bo przewialo mnie po drodze
No to pomyslalem sobie, ze moze by tak sprobowac cos z tym zrobic

Zlaczylem konce palcow ze soba tworzac pomiedzy dlonmi przestrzen kulista i wmawialem sobie, ze moge nad tym panowac i wyzwolic energie. Zamknalem oczy i w wyobrazni pociemnilem obraz, a w miejscu domniemanej energii wstawielem sobie taki blask, zeby to jakos zobrazowac

).
Co najdziwniejsze, poczulem wieksze cieplo pomiedzy dlonmi. Po paru chwilach mowie sobie, ze teraz ta energie wypadaloby przetransportowac gdzies w okolice karku, co by ukoic moj obolaly kark

(nie pytajcie czemu akurat chce leczyc kark energia

poprostu pomyslalem sobie, ze tak sie da

)
W momencie, kiedy staralem sie ta energie "wepchac" spowrotem, a potem przeniesc na kark, cieplo z pomiedzy dloni zniklo, wrecz czulem chlod.
A co jest najdziwniejsze ? W pare chwil bol zaczal postepowo ustawac, po kolejnych minutach prawie wygasl, teraz nie czuje juz nic

(a problemy z karkiem mam od paru tygodni, nie wiem czemu

)
Wiecie... Pierwsza mysl, jaka sie nasuwa, to moja fantazja, czy tam sila woli - jak kto chce. I ja nie mowie, ze nie, ale jestem poprostu zafascynowany

To bylo niesamowite uczucie, a jeszcze jak ten bol minal, to juz wogole
Dobra, i tak niewiele osob to przeczyta
Pozdro