Nie powtarzam twoich słów, przeczytaj to co napisałem i porównaj to ze swoim jeszcze raz, ale ze zrozumieniem.
Rozumiem że ta budująca funkcja multikulturalizmu we Francji, to jest fakt, że stamtąd do Syrii i Iraku pojechało 1000 muzułmanów mordować niewiernych? Albo że muzułmańskie dzieci prześladują niemuzułmańskie? Że w miastach gdzie "niecywilizowana hołota z trzeciego świata" dominuje jest większa przestępczość? To jest ta funkcja budująca?
Co do tego posta:
Ogół muzułmanów jest fajny, taki homofobiczny, lubią ludzi kamieniować i ścinać głowy mieczem arabskim. Lubią cytować Koran i bić po mordzie ludzi innych wyznań. Na pewno będą zakładać w Europie partie na rzecz walki z homofobią, walki o prawa gejów, edukacji seksualnej w szkołach, aborcji, eutanazji itd. Heheheh.
Jest potwierdzony linkami, które dałem wcześniej, a także prostymi faktami które możesz sobie sprawdzić. Karę śmierci za bzdury to chyba każdy zna, ale ogólnie ta nasza cywilizowana Europa różni się od nich przecież co dowodzi ten prosty obrazek: http://upload.wikime...rld_Map.svg.png
I twój chamski przekręt w stylu "ja to bym każdego odstrzelił dla spokoju" to sobie daruj, bo nic takiego nie pisałem. Polityka migracyjna musi być zaostrzona, a osobnicy z trzeciego świata muszą być traktowani jako ludzie drugiej kategorii. Tylko wtedy będzie można ominąć problemy 1000 dżihadystów, większej przestępczości w gettach, prześladowania na tle religijnym/rasowym i tym podobnych.
Użytkownik owerfull edytował ten post 09.10.2014 - 20:58