Witam , na początku nie wierzyłem mamie , która wczoraj obudziła mnie z przerażeniem w oczach . Akurat była u mnie siostra cioteczna w gościach i spała na materacu w jej pokoju gdy nagle po 4 rano wczoraj się obudziła i obudziła się moja mama . Obie widziały czarną sylwetke bez oczu , bez rysów twarzy z latarka która na nich patrzy i świeci przez drzwi do jej pokoju . Gdy mama krzykła myśląc że to ja co się póżniej okazało że ja też byłem dziwnie wybudzony a drzwi od pokoju miałem otwarte mimo że zamykałem to , to coś po prostu się przesuneło w strone drzwi wejsciowych które są na prawo od drzwi pokoju mamy . moje sa na przeciw jej . Uwierzcie , mam 20 lat , i nie wierzylem . Czytalem wczesniej duzo o okultyzmie i nawet przyznam sie ze czytalem biblie szatana ( czysto z ciekawości) , wszystko sie zaczelo gdy przeczytalem jakis dziwny napis w tej biblii ( lecz według niej demony które przychodzą są niebieskie ) ... dzis cos mnie przebudzilo jak na pstryk palca . Wstałem równo o 4:00 . Patrze na drzwi a widzę sylwetke i głowe i te dziwne uczucie jak się na mnie patrzy , gdy tylko się obudzuiłem od razu usiadłem na łóżku wiec to nie paraliż . Najdziwniejsze jest to , że pies który spał w innym jeszcze pokoju , gdy po niego poszedłem to siedział pod stołem i się czegoś bał . Nawet nie dał się mi wziąć na ręce . Potem gdy go wziąłem to zaczął mnie lizać co jest nowością u niego bo on rzadko nawet do mnie przychodzi .
Proszę o opinie i proszę nie mówić że to zmora nocna czy paraliż senny bo ja to widziałem ! i co najdziwniejsze czułem .
PS : o 23 poziom baterii w telefonie 92 % ( wytrzymuje 3 dni ) o 4 rano była całkowicie rozładowana i brak internetu , musiałem zrestartować modem całkowicie . Ponadto okno zamknięte a i tak zrobiło się zimno . !
Proszę podejść poważnie , gdybym chciał wymyślać to prędzej bym coś upozorował . Lecz ja nawet dziś nie usnę . Patrzę na drzwi jak się pokaże to rzucę czymś tą ***** czarną . Ale i tak nie wiem czy ona może mnie skrzwydzić .
Kolego, na tym forum nie używamy słów wulgarnych. Zapoznaj się z Regulaminem, który zaakceptowałeś przed chwilą i stosuj do niego.
Kronikarz
Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 05.09.2014 - 08:48