a mnie interesuje zwłaszcza X centuria i 74 czterowiersz:
Centuria X czterowiersz 74
Au revolu du grand nombre septiesme
Apparoistra au temps Jeux d Hacatombe,
Non esloigné du grand eage millesme,
Que les entres sortiront de leur tombe.
moje wolne tłumaczenie:
Zakończył się\Wypełnił się wielki siódmy numer wielkiego\najstarszego\wspaniałego
Pojawią się\Pojawi się w momencie igrzysk hekatomby,
Niedaleko od wielkiego tysiąclecia,
że wstąpili z grobów. \ że należy wstąpionych ich z grobów.
posługiwałem się translatorem, coś tam poprawiłem od siebie, nie ważne
pierwszy werset odnosić sie może do ostatniego wersetu, a więc może po kolei chodzi o liczbę 7, wg numerologii, rok 2014 to rok o wibracji siódemki, ale jest napisane, o jego końcu raczej. drugi werset odnosi się do hekatomby podczas igrzysk, czyżby soczi? 3 werset może odnieść należy bezpośrednio do 1 i 2 wersetu, bo rok o numerologicznej siódemki to 2005 rok, ale też 2014, bo potem to już za daleko od wielkiego tysiaclecia, czyli roku 2000, poza tym igrzyska w tle, których wybuchła wojna to też rok 2014, a co do ostatniego wersetu, to chodzi o wystąpienie lub wstąpienie z grobów. Tego nie ejstem pewien, ale na myśl mi przychodzi 1 listopada, w koncu wstąpienie w groby i wystąpienie z grobów kojarzy się z 1 listopada. no i oczywiście ta data by się ładnie pokrywała w związku z końcem siódemki numerologicznej, a więc całkiem blisko od 1 listopada do końca roku. to moja wolna interpretacja na temat III wojny. a dlaczego tę centurie sobie wybrałem, wiem napiszecie zabrzmi idiotycznie, ale miałem sen o wojnie, ale to nic nowego tylko utkwwilo mi w pamięci jak ktoś mówił o X centurii. być może to głupota, choć trzy pierwsze wersety wg mojej interpretacji pokrywają się, a co do czwartego dopiero skojarzyłem 4 werset, gdy zacząłem rozmawiać o dniu wszystkich świetych. Aha znalazłem jeszcze coś, mianowicie Paweł Globa (rosyjski jasnowidz) mówi o dacie 5 listopada, że wybuchnie wojna. ciekawe tylko którego roku. Czekam na komentarze
ps. Rosja 10 września przetestowała "Buławy", która okazała się bronią mogącą przełamać obronę nato, choć osobiście lubie ruskich, bo wolę ich od zachodu, który non stop nas oszukiwał i gdyby teraz Rosja miała uderzyć na zachód to po raz kolejny by nas pewnie zostawił, to przyznam że Putin robi się niebezpieczny... swoją drogą żadne nato nam nigdy nie zapewni bezpieczeństwa, jeśli sami go sobie nie zapewnimi, a jedyne zabezpiecznie to broń jądrowa, mysmy wojny nie przegrali, z pewnością nigdy się nie zbliżymy do potencjały Rosji, czy chociażby Francji lub Anglii, ale wystarczyłoby nam kilkanaście głowic, no i warunek, głowice te w żądnym wypadku nie mogłyby być kupione w usa, u tych oszustów, wystraczyłoby kupić broń we Francji, ale to taka moja mała dygresja, od ktbórej nie mogłem się powstrzymać...
Użytkownik żywe srebro edytował ten post 22.10.2014 - 19:25