To coś dużego na środku trochę nie przypominało tego co widziałem,ale te mniejsze obiekty były trochę podobne,tylko poruszały się w inni sposób.Ja widziałem to
dziwne zjawisko na zywo,tak więc nie wiem jak by to wyglądało na amatorskim zdjęciu czy filmie.
Wierzę w ten film z rybakami,bo widziałem dokładnie to samo na obrzeżach Darłówka(helikoptery i samoloty goniące te obiekty).Zaskoczyło mnie,że UFO potrafi pływać,
ale kto wie,skoro widziałem na żywo, jak wojsko goni UFO,dokładnie w ten sam sposób co na filmie,to pewnie i pływa.
Ja pisze co widzieli również świadkowie tych zdarzeń.Każdy inaczej to interpretował.Kierownik koloni z żoną-zapomniecie o tym i w życiu wam to nic nie zmieni co widzieliście;kolega Jacek z koloni zobaczył to pierwszy.Mówi do mnie Michał UFO!Ja do niego padnij bo cie porwą i implanty wszczepią(wiedziałem o ufo i implantach z filmów,ale myślałem,że to bajka).
Patrzę a kolega jacek uklękną,i się pochylił.Pytam go;co ty robisz?.On do mnie; boje się tego co jest nad nami.Patrzę w góre widzę kilkadziesiąt spodków.Łapię Jacka za rekę,podnoszę,oraz biegnę z nim do budynku ośrodka,bo też się spietrałem.Wszyscy uciekli do budynku,dalej z tamtąd już obserwowałem zza okna to zjawisko,oraz nadlatujące wojsko.
To że uważasz,że to brednia,oraz,że mi nie wierzysz,to twoja prywatna sprawa.To jest coś na zasadzie wiary chrześcijańskiej;,,CI KTÓRZY NIE ZOBACZĄ A UWIERZYLI``
Przecież nie każdy wierzy? prawda?Nikt tu nikogo do wiary nie zmusza.
Ja osobiście wierze w 100procentach w ten film z rybakami i nurkującym ufo,bo widziałem taki pościg,tylko że UFO nie zanurkowało.
Z kulturą i szacunkiem do Ciebie, oraz Innych Uczestników forum.
Michał