Pozatym ja nigdzie nie mowilem iz posiadam jakas moc, czy posluguje sie magią.
Nie ? A to ?
iż jako dziecko potrafiłem bawić się w przywoływanie burzy, czy nawet w przenikanie świadomości zwierzat,
, pozatym, że bardzo lubiałem wyprawiać burze i słyszeć pierwsze krople deszczu spadające na ziemie
Pamietam, że byłem wtedy bardzo zdenerwowany i to sie uzewnetrznilo ze mnie w formie znow burzy, tylko wyplynelo samo ze mnie, chcac czy niechcac
byla tak uroczysta burza, a burze zawsze mnie uspokajają, te ktore sam potrafilem wzniecic cechowaly sie gwaltownoscią i trwały w nieskonczonosc.
Myslisz ze ja umiem poslugiwac sie magią? Jesli tak, to grubo sie mylisz, zas moje zdolnosci chocby np przywolywanie burzy, od 8 roku zycia nie wystepuja. Owszem znam drogę i jak postepowac by takie moce np wrocily czy je posiadac,
To jest właśnie manipulacja, ale widze że udaje ci sie niektórych zmanipulowac. Do tego robisz z siebie ofiare ataków z mojej strony, a to nie prawda. Pokazuje tylko, że piszesz bzdury, wyimaginowane bzdury.
Jakich bzdur nie przyjmujesz? Ktos kazal ci cos przyjmowac... nie rozumiem twojego poruszenia.
Pisząc na jakimkolwiek forum liczysz na to by to co piszesz dotarło do czytelinka.
Dziwne, że jak do jakiegos czytelnika nie dociera to co piszesz, nie akceptuje twoich postów, uważając je za bzdurne ty piszesz, że ktoś trolluje.
Nie musze sie zgadzać z tobą i mam prawo wytykać to co uważam za nie prawdziwe. Musisz sie z tym liczyć.