Witam,
Co za czas siedem lat by zweryfikować jakąś tezę, obalić ją lub potwierdzić dzięki szeroko zakrojonym krzyżowym badanom - jestem pod wrażenie.
Nie żebym się czepiała ale co wpłynęło na tak drastyczną zmianę w Twoich poglądach?
Czy taka drastyczna? No ciężko powiedzieć, już te 6 lat temu przekładałem własnoręczną weryfikację nad tekstami które były wątpliwe, (w miarę możliwości oczywiście) największa zmiana zaszła chyba przez dodanie literatury naukowej, w szczególności neurologii i teorii ewolucji we wszystkich jej odcieniach. Poza tym nie zmieniło się zbyt wiele, nadal od czasu do czasu przeprowadzam eksperymenty by ocenić lub wyjaśnić jakieś "nadprzyrodzone" zjawisko, Pyrokineza, Chronokineza, CRV, temat Boga i całkiem sporo innych tematów poszło do kosza jako zmyślone, tak że lista tematów na tapecie zmalała, na arenie pozostali jedynie zawodnicy wagi ciężkiej, kwestie duszy, świadomości, reinkarnacji, natury rzeczy i kilku innych tematów czekają na swoją weryfikację, ale czy to znaczy że drastycznie zmieniłem poglądy? Nie, zmieniła się lista rzeczy w które wierzę, a które oczekują swojej weryfikacji, właśnie na skutek stabilnych poglądów odnośnie procesów weryfikacji.
Do rzeczy, pod koniec tego roku chcę pozostawić jedną rzecz w umyśle uzera Arthur777, mianowicie, ponad 6 lat temu wiedziałem więcej o Psionice niż on na dzień dzisiejszy.
Pozdrawiam,
Auegamma