Napisano 03.01.2015 - 20:50
Napisano 03.01.2015 - 20:59
Ciekawe, czekamy na zdjęcia a w szczególności na to gdzie zarejestrowałeś opisywany "byt" Może masz niską samoocenę dlatego traktujesz siebie jako tego gorszego od innych?
Napisano 03.01.2015 - 21:08
Napisano 03.01.2015 - 21:08
Za stan Twoich kości obwiniłbym wadę genetyczną lub niedobór witamin. Masz problemy z noszeniem ciężkich rzeczy? A czy dawniej nie nosiłeś często przemiotów o dużej wadze? Byłeś u terapeuty. Jeśli tak, to sugerowałbym iść do lekarza, on powinien pomóc najlepiej, to specjalista. Od jak dawna masz problem z tymi barkami?
Te ataki bytów są interesujące. Zdjęcia wstaw jak najszybciej, bo to może być kluczowe w tej sprawie. Czy w przeszłości zajmowałeś się okultyzmem? Mieszkasz w okolicy, gdzie zdarzyło się coś złego?
Piszesz, że przez pewien czas miałeś edukację domową, wiec problem trwa już jakiś czas. Co było najpierw? Ataki, problemy z koścmi?
Ten powieszony mężczyzna w ogóle mi nie pasuje do tej historii, wręcz robi ją mniej wiarygodną. Ale co to za wspomnienia?
O wygląd, głos itp. raczej bym się w tej kwestii nie martwił. Są ludzie, którzy wyglądają dość "neutralnie" i tak się też zachowują.
Napisano 03.01.2015 - 21:24
Oby zdjęcia nie okazały się prowokacją już jedno mam pasujące do historii
http://cronicamundia...on-III-1997.jpg
/Connor
Napisano 03.01.2015 - 22:01
Punkt 4 - poczytaj o genderqueer. Mam Aspergera, choć nie wiem czemu Zaciekawiony łączy to w ogóle z tym wątkiem, i mam to samo. Do tego też mam bezpłciowy wygląd, jestem homo i nie rosnę, tj. zatrzymałem się na 159... Wyglądam na 3-6* lat młodziej :S I też mam poczucie wyższości. Tylko mnie nic nie atakuje (ani ja siebie). (ogółem jestem skupiskiem nieszczęść )
*to nie jest moja opinia, naprawdę słyszałem/czytałem już, że wyglądam jak dziecko, a jestem w "okresie młodzieńczym"
Nie martwiłbym się powieszonym mężczyzną. Sam miałem trochę snów związanych z wojną, ale olałem to. Czasem przy hipnagogach pojawiają się naprawdę chore rzeczy...
Użytkownik McNugget edytował ten post 03.01.2015 - 22:08
Napisano 03.01.2015 - 23:41
Mam Aspergera, choć nie wiem czemu Zaciekawiony łączy to w ogóle z tym wątkiem, i mam to samo.
Też mam Aspergera i miałam podobne odchyły w wieku 13-17 lat. Więc może faktycznie jakiś związek jest.
Ale jednak tak dziwaczne myślenie i wierzenia utrzymujące sie w dorosłości wskazują na poważniejszy problem niż Asperger.
Może schizotypia?
Napisano 04.01.2015 - 14:46
Też mam Aspergera i miałam podobne odchyły w wieku 13-17 lat. Więc może faktycznie jakiś związek jest.
U mnie 4 zgadza się dosłownie, 3 - derealizację miałem na przełomie podstawówki gimnazjum, poczucie wyższości mam dalej. Choć nauczyciele i ogólnie dorośli uważają mnie za osobę inteligentną, niepasującą do tych dumnych reprezentantów "studiowania w: WSRH" , więc nie jest to tylko moja opinia. Może niech autor napisze coś o swoich zainteresowaniach, formie ich realizacji oraz reakcji na różne bodźce i wrażenia estetyczne? Łącznie z takimi szczegółami, że np. płatki je się tylko łyżeczką o określonym wzorze czy podobnie?
Napisano 04.01.2015 - 15:22
Dajmy gościowi jeszcze trochę czasu, do końca dnia jeszcze dużo godzin.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych