@Bokser - przeczytaj nasze wypowiedzi jeszcze raz, zamiast minusować bez zrozumienia. Odnośnie "bydła" to poszedł raport.
To "bydło", inteligencie, tworzyło skomplikowane schematy astronomiczne oraz opisywało w naukowy sposób biologię Ziemi czy anatomię człowieka, gdy w Europie biali nie wiedzieli, co zrobić z resztkami Imperium Rzymskiego, które sami zniszczyli, nie mówiąc o rozwoju nauki czy cywilizacji. O matematyce nawet nie chcę wspominać.
Owszem, nadal jest tam ucisk wobec kobiet, są samosądy, prześladowania ateistów itd. Ale Ty właśnie chcesz iść im w sukurs - w ten diabelski taniec z karabinem w jednej ręce, nożem w drugiej, a na ustach mając "wielkość" swoich zbrodni. To jest ten sam, pozbawiony moralności schemat działania wobec czegoś, czego się boisz. Każda tego typu zbrodnia jest tylko i wyłącznie projekcją strachu. Bojąc się i bezsensownie atakując, dajesz im broń do ręki. Brawo.
bo akurat grzechy to indywidualna sprawa każdego z nas.
Chyba za długo nad tym nie myślałeś... skoro grzechy to indywidualna sprawa każdego z nas, to przestań krytykować islamistów, ich mordy - ich sprawa! Co za "argument"...
czemu tak bronicie tych islamistów?
Nie islamistów, tylko muzułmanów, jak już. A obrony niewinnych nauczyli mnie Rodzice. Oraz europejska moralność, związany z nią honor i zwykłe człowieczeństwo. Powiedz mi, jak chcesz zwalczyć zabijanie niewinnych, zabijając niewinnych? 1 + 1 > 1...
Użytkownik Monolith edytował ten post 07.01.2015 - 22:55