Jeszcze nie wdziałem, ale za to widziałem, co wyprawiają faszyści z NPD. Wypowiedzi działaczy NPD i partyjne materiały pełne są treści antysemickich i ksenofobicznych, a także gloryfikujących Adolfa Hitlera, określanego mianem „największego syna narodu niemieckiego”. NPD stała się przystanią dla ludzi o skrajnie prawicowych poglądach. Współpracuje ze skinheadami, a także prowadzi akcję pozyskiwania młodzieży, głównie za pomocą Internetu.Konkretnie miałem na myśli miejsce, jakim jest PARLAMENT, widziałeś kiedyś w parlamencie niemieckim ustawę pochwalającą działalność oddziałów SS. Nie musisz odpowiadać, ja też nie.
Których popiera tylko sześć procent Ukraińców. Ludzie z tak mizernym poparciem nie mogą być traktowani, jako głos całego narodu, a ty cały czasz starasz się przedstawiać sprawę w taki sposób i robisz z igły widły. Nawet nie starasz się obiektywnie spojrzeć na tą sprawę.Tak, ale Ci ludzie są w rządzie i sterują krajem.
Daniel już ci na to odpowiedział, ja tylko dodam, żebyś przestał się ośmieszać.To drugi raz kiedy wypisujesz te 4 przypadki ale to dobrze, pewnie okazało się że nie ma ich więcej.I wracamy do sytuacji z poprzedniej strony, ja napiszę Ci że "grzechów" USA jest 30 razy więcej a Ty mi odpowiesz że gdybyś miał wybierać to wolisz jankesów.
Nie przespałem. Mówi się również o tym, że do tych wydarzeń doszło dawno temu, z tego można wywnioskować, że sprawcy tych mordów już dawno nie żyją, albo właśnie umierają. I o tym, że Polacy w odwecie mordowali Ukraińców, szkoda, że o tym zapominasz. Piszesz o Wołyniu tak jakby to miało miejsce wczoraj. To, co ty proponujesz nam wszystkim, to nienawiść do Ukraińców i zastosowanie prawa dziedziczenia winy wobec następnego pokolenia. Nie podzielam twojej wizji, nie jestem Koreańczykiem z Korei Północnej.W procesie edukacyjnym mówi się również o przebijaniu kobiety w ciąży bagnetem, ale to pewnie przespałeś.
To twoja orientacja dotycząca osób cytowanych jest na podobnym poziomie, co logika wypowiedzi. W twoich cytatach nigdy nie wiadomo, kto co napisał, bo wszystkie są anonimowe – właśnie, dlatego się pomyliłem, niestety nie mogę już tego poprawić. A o logice wypowiedzi to nawet nie wspomnę.Widzę, że Twoja orientacja dotycząca osób cytowanych jest na podobnym poziomie co logika wypowiedzi.
Oba te zdania mojego autorstwa, nie dość, że są wyrwane z kontekstu, tak jak większość twoich cytatów, to jeszcze odnoszą do zupełnie różnych spraw. Daruj sobie.Oni nie ograniczają się do „poniżania” przedstawicieli tylko całych narodów.
A Czeczenia, Afganistan? Czechy 68r.? Mówi Ci to coś? Finlandia 39?
Co jest oczywistą bzdurą. Jak nie chcesz to nie pomagaj, nikt cię nie zmusza.Tylko że ja nie chcę pomagać temu "choremu pacjentowi" tak samo jak reszta krajów, bo nie mają w tym interesu.
http://wpolityce.pl/...nie-18-mld-euroUE pomaga Ukrainie? Ty tak na serio?
Rosją powinieneś straszyć a nie Ukrainą. Teraz nawet najbardziej prawicowe organizacje na Ukrainie, których tak bardzo się obawiasz, publicznie dziękują Polakom za rozumienie obecnej sytuacji i za wsparcie. Nawet, jeżeli Ukraińcom kiedyś uda się odbudować swój kraj, w co wątpię ze względu na Rosję, bo jej interesie jest słaba Ukraina, to nie będą nam wrodzy.Dopóki jest słaba i słaba pozostanie.
Mam nadzieję, że następnym razem i po konsumpcji popcornu napiszesz coś mądrzejszego i darujesz sobie insynuacje i manipulacje.Czkam na dalsze perypetie "kacapów, bydła, motłochu", tylko skoczę po popkorn.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 16.04.2015 - 13:40