Tak, tak w Polsce kobiety nie mają żadnych praw a na porządku dziennym są polowania na czarownice i składanie dziewic w ofierze. Śnij dalej aniołku.
Ale nie bardzo wiem, co w tym złego, ze tabletki na popęd są sprzedawane bez recepty?
Chęć uprawiania seksu to nie przestępstwo, a jak ktoś potrzebuje wsparcia żeby konar mu zapłonął to nie widzę problemu żeby sobie kupił w aptece takie tabletki a nie po lekarzach biegał i się prosił.
Aidil ale chyba nie jest tak najgorzej skoro niepismienne prawa nomadów dopuszczają posiadanie przez kobiety komputera i wypisywania totalnych głupot na forach
A co do tematu, z tymi receptami to zwykła przesada, jeszcze trochę i seks przedmalzenski będzie karany sankcjami albo ludzi będą do klasztorów zabierać
@Sebastian daruj sobie tego protekcjonalnego aniołka bo taka arogancja nie jest elegancka, gdy sie pisze z bezpiecznego zacisza domowego. Ciekawe czy jesteś taki maczo w rozmowie "twarzą w twarz". Kobiety w Polsce są, jak widać i z Twojego zachowania, traktowane protekcjonalnie i prawa ich często są tylko teoretyczne.
@Alis tabletka na popęd niech będzie bez recepty, nie przeszkadza mi to, ale pisałam o tabletce "dzień po" i to już jest skandal kiedy rządzący mężczyźni pod dyktando biskupów uchwalają prawo antykobiece. Można by jeszcze uchwalić prawo by prezerwatywy były na receptę bo wg biskupów wszelki seks nie służący prokreacji jest grzechem.
Ale pigułki na popęd, w sytuacji gdy pigułki "dzień po" będą na receptę, służą prokreacji, gdyż seks bez zabezpieczeń służy tejże prokreacji.
Można dalej rozważać co będzie z kobietami po przypadkowym seksie. To one będą w ciąży a nie mężczyźni i wg potocznej opini one muszą dbać o zabezpieczenie się, gdyż zgodnie z prawdą to one są w ciąży i rodzą dzieci. Można oczywiście powiedzieć by były wstrzemięźliwe i cnotliwe ale co z mężczyznami którzy mają dostęp do tabletek na popęd to chyba znajdą ujście dla swoich potrzeb w homoseksualizmie lub zoofili.
Może i to dobre wyjście. Niech panowie od prawa wypowiedzą się.
@Blantinho twierdzisz że z tymi receptami to przesada OK. Ale też piszesz że niepiśmienni nomadzi pozwalają kobietom na posiadanie komputerów i pisanie głupot na forach. Może masz się za piśmiennego nomada a ja wg Ciebie piszę głupoty. Istnieje mozliwa sytuacja że masz żonę lub dziewczynę pogadaj z nią a ona Ci wyjaśni czy
to co napisałam jest głupotą zwłaszcza, że sam stwierdziłeś, że z tymi receptami to przesada.