Korzystając z okazji chciałbym pogratulować zwycięzcom i nominowanym, a także podziękować tym, którzy oddali na mnie głosy (Trzynastka, Connor).
Do zobaczenia za rok
Użytkownik Lupus28 edytował ten post 08.02.2015 - 22:55
Napisano 08.02.2015 - 22:48
A oto komplet wyników dla tych, którzy preferują zestawienia kompleksowe
Największy wkład w forum
Złoty Szarak Publiczności
Najlepszy newsman
Najciekawsze posty
Najwyższa kultura wypowiedzi
Najlepszy sceptyk
Najlepszy zwolennik
Najlepszy moderator
Najlepszy debiut
Najlepszy Redaktor/Tłumacz
Za chwilę zamykamy bramy auli, więc zapraszamy wszystkich niedobitków na Kryształową Salę, gdzie dostępna jest wyżerka i będzie impreza do białego rana (tylko nie wiemy jeszcze którego dokładnie dnia będzie to rano...). Mapka dostępna jest powyżej, pishor wszystkich zaprowadzi
Napisano 08.02.2015 - 23:17
Za chwilę zamykamy bramy auli, więc zapraszamy wszystkich niedobitków na Kryształową Salę, gdzie dostępna jest wyżerka i będzie impreza do białego rana (tylko nie wiemy jeszcze którego dokładnie dnia będzie to rano...). Mapka dostępna jest powyżej, pishor wszystkich zaprowadzi
pishor nikogo nie zaprowadzi, bo dziwnym trafem, czerwonego krzyżyka na mapie nadal nie widzi Ale, jakby co, to może pokierować do swojej lodówki, w której żarełka po imieninach jego wife nadobnej, znalazłoby się co nieco
Zainteresowanych zapraszam na PW .
Napisano 09.02.2015 - 07:34
Użytkownik yggdrasil edytował ten post 09.02.2015 - 07:35
Napisano 10.02.2015 - 02:31
Ufff, emocje trochę opadły, ale nadal ciężko mi uwierzyć w to co się stało. Nie spodziewałam się aż tylu nagród. Chę serdecznie podziękować tym, którzy na mnie głosowali, tym, którym cały rok zawracałam głowę na PW... różnymi pytaniami związanymi z forum i tematami ( Oni wiedzą, o kogo chodzi ).
Szczególne podziękowania chcę skierować do D.K, dzięki której moje artykuły zostały uratowane.
Napisano 16.02.2015 - 00:51
Gratulacje dla wszystkich wygranych Oby następna gala byla równie owocna
Użytkownik Cadavera edytował ten post 16.02.2015 - 01:12
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych