pishor, bez spoilerów proszę
Napisano 08.02.2015 - 21:05
Stoję tutaj przed Wami, aby wręczyć statuetkę komuś, kto zasłużył w roku 2014 na zaszczytny tytuł - Najlepszy Newsman.
Podobno mówi się tam: Il troppo stroppia - czyli co za dużo to nie zdrowo, ale i ja i zapewne większość bywalców naszego forum uzna, że w przypadku tej kategorii, takie powiedzenie się nie sprawdzi!
Życzymy sobie, aby newsów u nas było w 2015 roku co najmniej tyle samo, co w roku poprzednim i o takiej samej wartości merytorycznej!
Na najniższym stopniu podium staje PISHOR!
Na tym troszkę wyższym - STANIQ!
Gratulacje Panowie
Czując się niezmiernie zaszczyconym i z nieskrywaną sympatią zapraszam na scenę zwyciężczynię kategorii Najlepszy Newsman 2014 - SIMBAROSĘ!!
BRAWA!!!!
Napisano 08.02.2015 - 21:11
Mła?! Znowu?!
Jestem w ciężkim szoku.
Przegrać ze Staniqiem i Simabarosą, to tak naprawdę wygrać - bo są oni poza czyimkolwiek zasięgiem (chociaż czuję, że w przyszłej edycji namiesza niejaka Trzynastka )
Staniq wprawdzie stosuje niedozwolone wspomagacze (ruda woda na myszach ), a Simba ma dostęp do włoszczyzny
Niemniej - zaszczytem jest być wymienionym w tak doborowym towarzystwie.
Gratulacje.
Napisano 08.02.2015 - 21:12
Mam widzenie prorocze (chyba założę o tym temat)
Widzę, że Szarak dla najlepszego zwolennika napełnił Cię entuzjazmem
Nie będę ukrywał, że OGROMNYM - i jeszcze ta buźka szaraka w moim profilu Od jutra zaczynam karierę forumowego przepowiadacza (pytania proszę kierować na PW)
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych