Napisano 08.02.2015 - 21:17
Co tu dużo mówić... przez ostatnie miesiące gdy wchodziłam na forum i klikałam przegląd codzienny z listą tematów, to zawsze było tak samo: Simbarosa, Simbarosa, Simbarosa, jakiś nowicjusz widzi ducha w szafie, Simbarosa, Simbarosa, "czy jak śni mi się czajnik z gwizdkiem to znaczy, że w poprzednim wcieleniu byłem sędzią piłkarskim?", Simbarosa, "coto je obee" i Simbarosa. To jak mógłby wygrać ktoś inny? Pishor i Staniq stawali wręcz na rzęsach, no ale z uwagi na uwarunkowania genetyczne nie mieli tutaj szans
A poważniej -- gratulacje, wyrazy podziwu z uwagi na chęci oraz nietuzinkowe materiały i prosimy o jeszcze
Przejdźmy do kategorii, która jeszcze niedawna wzbudzała pewne mniejsze lub większe kontrowersje, w tym roku natomiast wszystko przeszło zadziwiająco gładko, co oznacza, że pewna grupa użytkowników na forum odwala naprawdę dobrą robotę.
Panie i Panowie, pora na kategorię Najlepszy moderator!
... panie Krzysiu, pan wjedzie tym Meleksem i postawi tu Szaraka, dobrze... ŁUP! Dziękuję....
Tutaj do samego końca ważyły się szale, ostatecznie jednak trzecią pozycję zajął ultimate, drugą Kronikarz Przedwiecznych, natomiast na najwyższym stopniu podium stanął Connor!
Napisano 08.02.2015 - 21:28
Cóż mogę powiedzieć - dwa moje typy i czarny koń.
Niewdzięczna ta kategoria - bo i niewdzięczna rola moda. Szczególnie łatwo tu o subiektywne oceny (co widać chociażby na moim przykładzie).
Connor - gratulacje (mimo, że na Ciebie nie głosowałem).
Gratulacje również dla dwóch pozostałych laureatów - Kronikarza i Ultimate. Ale szczególnie chciałbym podziękować i wyróżnić Wielką Niedocenioną tego głosowania - czyli kobietę o najpiękniejszych stopach na forum (nie mogłem się powstrzymać)
Blitz Wolf - znaną też jako Lepusa
Podziękować jej chciałem za pierwszą połowę tego roku i jej spontaniczne działania w sprawie 87, a wyróżnić za naprawdę udany debiut w roli moda.
Lepusa - udało Ci się i zrobiłaś to najlepiej jak mogłaś zrobić.
Gratulacje.
Napisano 08.02.2015 - 21:34
kobietę o najpiękniejszych stopach na forum (nie mogłem się powstrzymać)
O ile mi wiadomo, to ex aequo
Cóż, sama jestem pełna podziwu dla moderatorów, bowiem im się w dalszym ciągu chce z Wami użerać , a po drugie radzą sobie znakomicie. Co oznacza, że wszelkie gratulacje są w pełni zasłużone, zarówno dla ultimate'a oraz Kronikarza Przedwiecznych, którzy zajęli trzecie i drugie miejsce, no i naturalnie dla Connora, który został wreszcie należycie doceniony! Brawo. Ale Państwa również pochwalę, bo stanowicie naprawdę dobrze ułożoną i kulturalną społeczność -- tak trzymać!
Przejdźmy do kolejnego punktu programu, jakim jest Najlepszy debiut! Zapraszam więc na scenę Aquilę... nadmienię przy okazji, bo zapewne Państwo nie zwrócili uwagi, na niezwykle wykwintny garnitur, w jaki dziś Aquila zamienił swoją tradycyjną zbroję. W końcu okazja zobowiązuje, ja także mam suknię wieczorową. Dość jednak pogaduszek, oddaję mikrofon Aquili!
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych