Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rozdanie nagród w konkursie Złote Szaraki 2014!

szaraki 2014 rozdanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
163 odpowiedzi w tym temacie

pishor.

sceptyczny zwolennik

• Tematów: 275
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

kobietę o najpiękniejszych stopach na forum (nie mogłem się powstrzymać) :D

O ile mi wiadomo, to ex aequo :P

Przepraszam - nie ośmieliłem się przebywać Ci koło stopy :D

Faktycznie - "kobietę o jednych z dwóch najpiękniejszych par stóp na forum"

• 0

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale szczególnie chciałbym podziękować i wyróżnić Wielką Niedocenioną tego głosowania - czyli kobietę o najpiękniejszych stopach na forum (nie mogłem się powstrzymać) :D

Blitz Wolf - znaną też jako Lepusa

Noż .....kurcze jak jakaś dobra impreza jest to człowieka nie zaproszą....

54Ls4xV.gif

• 1

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2725
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

kobietę o najpiękniejszych stopach na forum (nie mogłem się powstrzymać) :D

O ile mi wiadomo, to ex aequo :P

Przepraszam - nie ośmieliłem się przebywać Ci koło stopy :D

Mówiłam! No wszystkim Wam mówiłam o stopach!

• 1

pishor.

sceptyczny zwolennik

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przejdźmy do kolejnego punktu programu, jakim jest Najlepszy debiut!

Będę wróżył.

Znów będę wróżył!

Simba - bierze wszystko :D

• 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A dziękuję, droga DK. Tak, ale niech Cię widok nie zwiedzie! Prawdziwy legionista nigdy nie zdejmuje swojej zbroi - a wiesz jak ciężko wcisnąć frak na te wszystkie blachy? Musiałem wypożyczyć XXXL!

Proszę państwa! Niedawno na oskarowej gali doszło do wydarzenia bez precedensu - zrobiono sobie słynne już "selfie" na którym znalazły się same największe sławy Hollywood oraz ci, którzy są mniej sławni ale zdołali w ostatniej chwili wcisnąć swą twarz w kadr. A my nie jesteśmy przecież gorsi! Wszak Paranormalsi nie gorsi i swe selfie mają!

SELFIE.jpg

Oto prowadzący dla Was tę oto dzisiejszą cudowną galę - DK (znana też jako Dziki Kurak), Kronikarz Przedwiecznych, sam król Joffrey moderujący nam tutaj pod przykrywką (każdy, komu przyznał ostre ostrzeżenie lub bana już wie dlaczego, Joffrey już po prostu taki jest - a po sfingowaniu własnej śmierci na weselu ma tu dla nas naprawdę dużo czasu ;) ) czyli nasz kochany Connor oraz jak zwykle rzymski Aquila!

No dobrze, mieliśmy swe pięć minut próżnego lansu, przejdźmy zatem do tego po co tutaj wszyscy przyszliśmy.

KOPERTA! Pośpiesz się chłopcze, świat czeka na nas a każda sekunda jest cenna, ponieważ, jak właśnie się dowiedzieliśmy, sekunda czasu antenowego przeznaczonego dla reklam podczas naszej transmisji kosztuje już więcej niż podczas finału SuperBowl! Dzięki naszej transmisji cywilizacja Szaraków już ponoć zamówiła całą cysternę płynu do prania marki Perwołł. Ciekawe po co, skoro ciągle łażą na golas... Auć, przepraszam, DK. Nie, wcale nie chciałem popsuć naszych relacji międzycywilizacyjnych, masz rację, ta uwaga była nie na miejscu!

No dobrze... 

Forum wciąż się rozwija, a do grona naszych użytkowników nieustannie dołączają nowe twarze. Czy zmienią na zawsze i nas i nasze miejsce spotkań? Czy sprawią, że ich imiona na wieki zapiszą się w annałach VRP? Zobaczmy nagrodzonych.

Trzecie miejsce przypada dziś Urgonowi - brawo!

Drugie zajmuje Trzynastka - gratuluję! Może gdyby jako nick była "Siódemka" przypadłoby Tobie w tym roku zwycięstwo? Któż to może wiedzieć, chyba tylko sam Jacek Krzysztofowski!

Ale zwycięża dziś Simbarosa! Eksplozja emocji! Wystrzeliwuje konfetti! Balony ulatują w górę! Fajerwerki okraszają niebo!

Simbarosa.jpg

• 0

Urgon.
  • Tematów: 9
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

AVE...

Brawa dla Simby i Trzynastki!
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Brawa!!! Brawa!!!

Simba.

Simbarosa

• Tematów: 290
  • Artykułów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chyba zmienię kieckę.... dziękuję bardzo wszystkim :)

• 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Gratulacje po raz drugi!

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aquila, czemu tak mało pojawiasz się na forum? Kiedyś byłeś codziennie.

• 0

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2725
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak proszę Państwa, to nie był zwykły debiut -- to było Wejście Smoka, przy którym Bruce Lee podkulił ogon i uciekł ze wstydu do Tybetu.  Za te 50 czy 100 lat, kiedy część użytkowników będzie już mocno zgrzybiała, a druga część będzie nadawać za pośrednictwem ektoplazmy, to debiut z 2014 roku w wykonaniu Urgona, Trzynastki oraz Simbarosy w dalszym ciągu będzie tematem opowieści przy kominku...

Nadeszła pora na zupełnie nową kategorię, którą jest Najlepszy Redaktor/Tłumacz. Jako, że znam wyniki, to zapraszam na scenę Connora oraz zwycięzcę w następujący sposób:

kermit.gif

• 0

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

• Szał na sali! Fani wrzeszczą!

D21cv46.gif

N4XmLSw.gif

• 0

pishor.

sceptyczny zwolennik

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Trochę mnie już zaczyna nużyć ta moja stuprocentowa przewidywalność przepowiedzi - chyba muszę na tym zacząć zarabiać :D

Od dziś mówicie na mnie -  Wróżbita Maciej :D

Simba - gratulacje.

Zasłużyłaś na to jak mało kto.

Przez króciutki mój staż na tym forum, nie pamiętam nikogo, kto, tak jak Ty, tak równo ciągnąłby swój debiut przez okrągły rok.

To budzi podziw.

Gratulacje również dla Urgona, który spędzając większość czasu na SB zaznaczył jednak wyraźnie swoją obecność na normalnym forum :D

Szczególnie cieszę się z wyniku Czynastki, która miała najmniej czasu na ośmielenie się, a zrobiła to w imponującym stylu.

Jeśli nie zabraknie Ci determinacji, to przyszłe nominacje mogą być Twoje.

• 1

Cait Sith.
  • Tematów: 159
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

2cntrix.jpg

• 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Że ja teraz? Już? Ale ja gdzieś kartki swoje zostawiłem. Ale czekaj... no... moje kartki....

<wypchnięty na scenę poprawia się idąc do mikrofonu i udaje że wie co ma powiedzieć>

Dzień dobry! A w zasadzie dobry wieczór państwu. Teraz parę słów ode mnie.

Rozdajemy statuetkę dla najlepszego redaktora bądź tłumacza. Tak jest! Musicie wiedzieć, że płacą mi za wywołanie u was śmiechu, także im więcej śmiechu tym lepiej. Wszyscy na tym skorzystamy. Śmiech to zdrowie. Hue hue. To na początek dowcip. Wchodzi baba do lekarza a tam schody. A NIE! To nie tak!

<puka w mikrofon>

Raz raz, czy mnie słychać? Słychać? To niedobrze. Mogliście tego nie słyszeć. Byłoby lepiej. Ale dobra! Trudno. Do rzeczy!

Moi drodzy. Redaktor i Tłumacz to bardzo istotne postacie dla naszego portalu. Dzięki nim mamy okno na świat. To oni od rana do nocy ślęczą nad komputerem, wertując strony internetowe i pisząc bądź tłumacząc artykuły i kiedy Ty robisz sobie śniadanie, czyli najważniejszy posiłek w ciągu dnia, to... Co? No tak! Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Ja osobiście na ten przykład powiem, że często jem płatki. Bo... lubię! Ale ha! To nie jest tak że chwycisz pierwsze lepsze płatki i „patrzcie jaki jestem fa fa ra fa”. Tu w tym miejscu chcę jeszcze powiedzieć, że na śniadanie dobra jest jajecznica. Na kaca też jest dobra. Ja lubię taką dobrze ścięta. Z boczkiem albo szczypiorkiem. Albo jednym i drugim. Dobra bo żech się głodny zrobił, a nie wiem czy dla prezenterów przewidziany jest jakiś posiłek. <zerka w prawo za kurtynę>.

Okej. Rozumiem ten gest zza kurtyny w moją stronę. Wygląda na to, że dziś idę spać głodny.

Wszyscy jesteśmy wdzięczni Redaktorom i Tłumaczom za ich pracę. I w tym roku Najlepszym Redaktorem, który bez wątpienia zostawił całą resztę w tyle, każąc im wąchać spaliny, który dzień w dzień zaskakuje nas jeszcze bardziej ilością artykułów, który z radością dostarcza nam informacje ze świata, dzięki któremu wiemy co się dzieje zostaje...
Czujecie te napięcie? Bo ja czuje. Chyba że to Pan z pierwszego rzędu.

Najlepszym Redaktorem zostaje...

Simbarosa!

Simbarosa.jpg

Gratulujemy!

Tak jest moi mili państwo. Najlepszym Redaktorem zostaje Simbarosa! Ta przemiła pani podnosi poprzeczkę coraz wyżej każdego dnia. Ciężko jej dorównać, ale tym co próbują życzę wszystkiego najlepszego.

Trzeba również wspomnieć o kolejno Staniq oraz o użytkowniku o tajemniczej nazwie Ostrzewtłumie. Spokojnie, spokojnie, bez paniki. Nikt tutaj wśród was nie ma ostrza i was nie zadźga. Boże jaki jestem śmieszny. Hajs się będzie zgadzał. Tym dwóm panom również należą się gratulacje i podziękowania za ich wyśmienitą pracę. A zatem dziękujęmy i gratulujemy oraz mamy nadzieję, że pozostaniecie z nami.

• 0

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: szaraki, 2014, rozdanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych