Artykuł jak i źródło dosyć spiskowe... Cośtam dostał, a był szczepiony? Ja jadłem kiwi i wyskoczyła mi wysypka, wygląda jak szorstkie kropki skupione na powierzchni 2 na 2 cm (mam takie w dwóch miejscach, jedno już schodzi). Mało tego, regularnie piję kakao i często choruję na zatoki. W dodatku będąc w Holandii w kwietniu zeszłego roku jadłem tosty z serem i dostałem anginy!
Tak właśnie widzę rozumowanie tych od "szczepienia metalami ciężkimi"
Aha, i porównanie do doktora Mengele. To coś jak ci od płodów gadający o III Rzeszy i holocauście. Po przeczytaniu 'Byłem asystentem doktora Mengele' wstyd by mi było porównywać kary pieniężne z opisanymi tak eksperymentami...
Argumentum ad hitlerum zawsze na topie wśród skrajnych?
----
To chyba dzieci tych spiskowców chorują mimo szczepień. Najpoważniejsze, co miałem w życiu, to ospa wietrzna, na drugim miejscu jest angina, potem zapalenie zatok i, już dość często, standardowe problemy z zatokami.
Lekarze często dostają od przedstawicieli handlowych rozmaite prezenty w postaci wyjazdów zagranicznych na turystyczne sympozja.
No, bo inni to nie jeżdżą za granicę.
Przypomnijmy, że w wolnych krajach
Ah tak. Przecież komuna nie upadła. Zapomniałem. Żyjemy jak w Korei Północnej, tylko tam jest Słońce Narodu przeciwko szakalom z Zachodu, a u nas jest Wódz przeciwko feminazi-ateo-lewacko-homo-aborcjo-szczepionko-zapinaniopaso-podatkowym szakalom.
Czytam sobie dalej.
Tego typu przekonanie, o tym, że człowiek jest trzodą, której właścicielem są urzędnicy powoduje, że Polska zrównuje się z Koreą Północną.
No macie! Wykrakałem!
Zapewne ludzie ci nigdy nie słyszeli też czym są, szczepienie przypominające, bo gdyby słyszeli, wiedzieliby, że dorośli też muszą się szczepić przez całe życie.
Przecinki w niewłaściwych, miejscach. Ludzie nie słyszeli, czym oni są, szczepienia, a Małgosia swoje włosy.
Może dojść do tego, że funkcjonariusze policji będą chodzili po domach i zabierali ludzi na przymusowe szczepienia przypominające.
Ale najpierw wyśledzą zwolenników szczepień!
Substancje zawierające metale ciężkie, a także obce DNA, według prawa powinny być w Polsce aplikowane przymusowo wszystkim dzieciom.
Przecież szczepienia to martwe lub bardzo osłabione bakterie/wirusy. Nawet w martwym organizmie znajdziemy DNA, w nukleoidach i plazmidach w przypadku bakterii i/lub wirusów. Zapraszam panów spiskowców na lekcję do 1. liceum.
----
Ale oni muszą mieć smutne życie. Chcesz wejść w związek? Lewacko-femi-nazi-terrorystyczne-homo-bi-indiano-kenijskie lobby atakuje ciebie i twoją rodzinę! Chcesz zawrzeć związek małżeński? Nie, homorodziny zniszczą twoje małżeństwo! Chcesz mieć dziecko? Jacyś lewacy mówią nam, że można się seksić tylko dla przyjemności, dobre sobie! Jesteś w ciąży? Jakieś aborcjonistcyzne szakale mówią ci, że mogłabyś usunąć, dobre sobie! Rodzisz? Jakieś lewaki mówią ci, że wstawianie zdjęć z porodu na fejsika jest nie halo! I tak w kółko. Weźcie, już mi uszami wychodzą te spiski, namawianie, ukryte fakty, zwalczanie się... To się nadaje do leczenia, taka paranoja - KAŻDY z każdej strony świata ci zagraża...
Użytkownik McNugget edytował ten post 08.04.2015 - 17:58