Czy to jest przedszkole, że muszę ci wyjaśniać za co dostałeś minusa? Tak cie to boli, zniszczyłem ci dzień? To masz drugiego za marudzenie i płacz. Napisz coś mądrego to nadrobisz plusy. Podobno nie toleruje się życzenia ludziom śmierci, a ty jej życzyłeś. Na dodatek jak słusznie ostrze zauważył po Putinie przyszedłby na 90 % ktoś gorszy, kto by chciał przebić starego wodza.
I niestety, ale rosyjskie trolle w internecie (polskim) to fikcja. Szukałem ofert pracy, nie znalazłem, nikt nie chcial mi płacić za popieranie Rosji. Nie wiem na jakich forach się udzielasz, ale może czas zmienić środowisko z gimnazjalnego na chociaż licealne, to nie będziesz musiał tylu bzdur czytać. Z drugiej strony mrTank jest w wieku licealnym więc też nie jestem do końca przekonany.
Wracając do tematu, został on już chyba wyczerpany. Co z Putinem? Nic, jest cały, zdrowy, radosny i gotowy by odpłacić Polsce za jej idiotyczną politykę względem Rosji. Polacy już płacą za konflikt na Ukrainie i zapowiada się, że spadnie na nas jeszcze więcej ciosów. Warto było tak się wychylać? Nie lepiej było stać za kurtyną Unii Europejskiej, której stanowisko jakie by nie było przynajmniej nie ściągałoby na nas bezpośrednio gniewu Rosji? Czy naprawdę musimy dostawać po tyłku za Ukrainę, której nic nie zawdzięczamy i nic nie jesteśmy winni?