Monolith dlaczego jestes taki glupi i popierasz wyznawcow Bandery? Stalina czza tylko komuchy.
/Connor
Napisano 17.03.2015 - 16:37
Monolith dlaczego jestes taki glupi i popierasz wyznawcow Bandery? Stalina czza tylko komuchy.
/Connor
Napisano 17.03.2015 - 16:43
Popularny
Generalizuj dalej. Potwierdza się reguła, że dla rusofili wszyscy Ukraińcy to banderowcy. meh ale już u Ruskich nie wszyscy to komuchy. Hipokryzja dalej...
Użytkownik Ostrzewtlumie edytował ten post 17.03.2015 - 16:45
Napisano 17.03.2015 - 16:52
Kto to potwierdził niby? Wyborcza?
Ja popieram separatystów i nie chcę z nikim kłócić się. Nikogo nie zmuszam do popierania Rosji ale uszanujcie to że wolę Rosjan od Ukraińców, ok? Czy tak trudno zrozumieć że wolę taką a nie inną stronę konfliktu? Interesuję się rosyjską armią, popieram separatystów którzy DLA MNIE są dzielnymi powstańcami, ale NIKOGO DO TEGO NIE ZMUSZAM!
Użytkownik MrTank edytował ten post 17.03.2015 - 17:05
Napisano 17.03.2015 - 16:58
Moltenlair, ale akurat rosyjskie "trolle" to prawda i zostało to potwierdzone.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 17.03.2015 - 17:04
Napisano 17.03.2015 - 16:59
W dalszym ciągu mam przekonanie że coś się jednak działo. Sami zobaczycie, zresztą wszyscy zobaczymy.
po Putinie przyszedłby na 90 % ktoś gorszy
Zabawa w dobrego i złego policjanta.
Napisano 17.03.2015 - 17:02
No i widzisz Miłosz? Ja pisze nie chcę kłótnię ale ty nie... Mam inne poglądy to od razu musisz mnie atakować! Zostałem zmuszony wysłać na ciebie report.
Napisano 17.03.2015 - 17:31
Ze coś się działo? Może miał udar, albo jest inaczej poważnie chory. Może był jakiś bunt ostrzegawczy. Wystarczyło "ewakuować Putina do bezpiecznej kryjówki" z powodu "groźby zamachu". Putin siedział w jakiejś dziurze 10 dni, może odcięty od świata, a służby "szukały bomby" na Kremlu. Wystarczające ostrzeżenie. Albo była próba pozbawienia go władzy, tylko się nie powiodła, i musieli się wycofać.
Zabawa w dobrego i złego policjanta? To całe straszenie, szanuj Putina swego bo możesz mieć Zyrinowskiego. Przecież to działa w obie strony, jak Rosjanie zaczną przeginać, to na zachodzie też będą wybierać bardziej stanowczych liderów. Ale wiem, zachodowi nie wolno, bo "wariaci" na kremlu widzą białe myszki i trzymają palec na guziku, więc mamy się do nich mizdrzyć jak pies do kija. Zachód musi być odpowiedzialny, Rosja może być nieobliczalna. Takie zgrywanie nieobliczalnych radykałów i straszenie świata świadczy tylko o nich i o sytuacji ich kraju, nic więcej. Ci ludzie też chcą żyć, mają do stracenia więcej niż przeciętni ludzie w Polsce czy nawet na zachodzie, i nawet gdyby mieli przetrwać nuklearną wojnę w posiadłościach poukrywanych na Syberii, to dla nich żaden interes. To oni mają pilnować swojego arsenału i swoich radykałów a nie my.
Napisano 17.03.2015 - 17:42
Cieszcie się właśnie że Putin rządzi a nie Żyrinowski taki!
Napisano 17.03.2015 - 18:01
Mnie interesuje tylko twój brak tolerancji a nie minus. Nie, to nie jest przedszkole, ale tacy ludzie jak ty robią z tego forum przedszkole. Bo on uważa inaczej, więc dam mu po głowie - twoja logika. Nie zniszczyłeś mi dnia, tylko pokazałeś że jesteś nietolerancyjny. To nie jest marudzenie, wyrażam po prostu swoje zdanie o twoim niedojrzałym zachowaniu. Nie mam powodu żeby płakać. Dziękuję za minusa, za "marudzenie" a fakt jest taki, że dałeś mi go w ramach zemsty - żałosne. Jeżeli nie chciałeś, to nie musiałeś mi niczego wyjaśniać, bo już wcześniej wiedziałem za co dostałem, za nic, bo jesteś nietolerancyjny, naucz się jej bo będziesz miał kiepsko w życiu.Czy to jest przedszkole, że muszę ci wyjaśniać za co dostałeś minusa? Tak cie to boli, zniszczyłem ci dzień? To masz drugiego za marudzenie i płacz. Napisz coś mądrego to nadrobisz plusy.
Gdyby Hitler żył, a ja życzyłbym mu śmierci, to też byś pisał to samo? Pytam bo według mnie nie bez powodu ludzie mówią na Putina, Putler. Ten człowiek ma krew na rękach, i jest najgorszym zagrożeniem dla pokoju w naszej części świata od czasów zimnej wojny.Podobno nie toleruje się życzenia ludziom śmierci, a ty jej życzyłeś.
Możesz mi wyjaśnić skąd taka pewność, ja nie widzę w Rosji człowieka który mógłby go zastąpić, człowieka który umie tak jak Putin porywać tłum, zmuszać go do posłuszeństwa. Obecna Rosja to Putin, bez Putina Rosja nie byłaby takim samym krajem, tak mówią samiNa dodatek jak słusznie ostrze zauważył po Putinie przyszedłby na 90 % ktoś gorszy, kto by chciał przebić starego wodza.
Szukałeś w złym miejscu, trzeba było pojechać do Rosji, do Sankt Petersburga, tam jest jaskinia trolli.I niestety, ale rosyjskie trolle w internecie (polskim) to fikcja. Szukałem ofert pracy, nie znalazłem, nikt nie chcial mi płacić za popieranie Rosji.
Udzielam się na wielu zagranicznych forach i nie czytam bzdur. Wejdź sobie na mój profil i zobacz ile mam lat, jestem dawno po studiach, nie pisz bzdur o jakiś środowiskach.Nie wiem na jakich forach się udzielasz, ale może czas zmienić środowisko z gimnazjalnego na chociaż licealne, to nie będziesz musiał tylu bzdur czytać. Z drugiej strony mrTank jest w wieku licealnym więc też nie jestem do końca przekonany.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 17.03.2015 - 18:13
Napisano 17.03.2015 - 18:02
@MRTank Jakby było się czym cieszyć. Dwóch ekstremistów, jeden tylko trochę bardziej rozważny.
Tank, na prawdę, jakiś % poglądów swoich to zachowaj dla siebie, to co tu zaczynasz wypisywać to na prawdę podchodzi już pod totalną głupotę.
_________________________________________________________________________________________________________________
Co do Putina, to faktycznie, dziwnie się dzieje. Po tej jego nieobecności nagle ruszają takie ilości 'ćwiczeń' masowe, że tylko stać i patrzeć jak coś się przypadkiem stanie.
Myślę, że przyszło nam żyć w czasach w których niestety może nastać 3 Wojna Światowa.
Ale oczywiście to tylko moje zdanie. Miejmy nadzieję, że żadna ale to żadna wojna nie nastanie. Nie jest to nikomu do szczęścia potrzebne.
Tym bardziej takiemu 'ja' żyjącemu kilka kilometrów od Sovietskoj Rasiji, haha.
Pozdrawiam!
Użytkownik Przemek12345 edytował ten post 17.03.2015 - 18:02
Napisano 17.03.2015 - 18:03
Oj Miłosz, wiesz co jest zagrożeniem dla świata? Korea Północna i Izrael. Kocham Polskę i Rosję, nic nie zmienisz Miłoszu.
Użytkownik MrTank edytował ten post 17.03.2015 - 18:04
Napisano 17.03.2015 - 19:02
Taaa, kochana Rosja, która nie jest zagrożeniem testuje od miesięcy całe swoje wojsko, a teraz jeszcze ciągną Iskandery i ustawiają je pod Polską granicą, a Wy się boicie Korei Płn, która ma kilka samolotów i z 5 bomb atomowych, których nawet nie ma jak użyć, no chyba, że odpalą u siebie. Brawo za podejście do tematu.
Napisano 17.03.2015 - 19:03
Najpierw wyzywasz mnie od banderowskich trolli z tego powodu, że stoję po stronie Ukrainy w tym konflikcie, a teraz twierdzisz, że to ja ciebie atakuje i robisz z siebie ofiarę. To jest tak żenujące, że nie mogę znaleźć słowa żeby to określić. Ciesze się, że wysłałeś raport, ja zrobiłem to wcześniej.No i widzisz Miłosz? Ja pisze nie chcę kłótnię ale ty nie... Mam inne poglądy to od razu musisz mnie atakować! Zostałem zmuszony wysłać na ciebie report.
Nie, zagrożeniem dla świata są źli ludzie, dokładnie tacy jak ty. Kochasz, ale chyba tylko drażnić ludzi.Oj Miłosz, wiesz co jest zagrożeniem dla świata? Korea Północna i Izrael. Kocham Polskę i Rosję, nic nie zmienisz Miłoszu.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 17.03.2015 - 19:05
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych