Witam, moja historia ze zjawiskami paranormalnymi zaczęła się po przeprowadzce do nowego mieszkania, wcześniej nigdy nie miałam z tym do czynienia albo tylko tak mi się przynajmniej wydawało. Bardzo w tym kierunku chcę działać ponieważ mam małą córeczkę i intuicja podpowiada mi że powinnam doprowadzić tę sprawę do końca, nie ukrywam że nieraz serce o mało co nie wyskoczy także sama czuję się już bezsilna, Zaczęło się od tego że zaczęłam wyczuwać coś w rodzaju obserwowania i często chłodu takiego przeszywającego, aczkolwiek inne rzeczy też przykuły moją uwagę. Zdecydowaliśmy się z mężem(uparłam się) nagrywać pokój małej wieczorem już jak ją kładziemy spać, moje przeczucia potwierdziły się, zdecydowanie coś tutaj jest a dlaczego po co nie wiem naprawdę. Jestem osobą bardzo wrażliwą i wierzę w tego typu rzeczy, wcześniej nie mając styczności również mogę śmiało powiedzieć że też podświadomie wierzyłam. Nie mam już siły czasem wyczuwam skrajne emocje, na pewno nie wynikające z obecnego mojego stanu, wyczuwalne po wejściu do pokoju. Czekam na pytania ponieważ sama szukam odpowiedzi, przyjmę wszelką krytykę, proszę tylko o zrozumienie. Poniżej wstawiam film.