Zwracam się z prośbą do admina o zmianę mojej rangi z Zasłużony na Użytkownik.
Ranga ta nadana mi przez D.K po rezygnacji przeze mnie z funkcji Redaktora budzi na tym forum wiele negatywnych emocji.
Jak np w ostatnim temacie Crittera
" Chodzi mi o to, że pojawia się jakiś nowy użytkownik, nie przedstawi się nawet i nagle zaczyna nabijać sobie tematy. z Dnia na dzień po 3-4, kopiuj-wklej i nic więcej, a po dwóch miesiącach zostaje zasłużonym czy jakimś tam odznaczonym. Nie dyskutuje w żadnych tematach, sam nic nie napisze, nie wiadomo skąd się wziął, kim w ogóle jest, czy czymś się interesuje, czy ma w ogóle jakąś wiedzę, etc. "
że nie wspomnę już o niewybrednych komentarzach na ten temat na SB.
Przypomina to różne komentarze pod moim adresem w czasie gdy byłam Redaktorem. Zarzutem najczęściej powtarzającym się było " kopiuj - wklej ", choć wszyscy Redaktorzy jak i wszyscy użytkownicy dodają tematy na tej właśnie zasadzie.
Tematów autorskich jest na tym forum jak na lekarstwo.
Podejrzewam, że powodem owych komentarzy było to, iż w przeciwieństwie do innych redaktorów w kilku tematach ośmieliłam się dyskutować i mieć inne zdanie niż tzw sceptycy. Z nicków nie muszę ich wymieniać, każdy wie o kogo chodzi.
Wydawałoby się, że na tym forum większość osób to osoby dorosłe, jednak dziecinne zachowanie coniektórych zdecydowanie temu zaprzecza.
Nie mam czasu ani ochoty by użerać i kłócić się o coś, na co nie miałam wpływu. Mam tu na myśli rangę Zasłużonego.
Dlatego też jak na wstępie, proszę o zmianę tej rangi i liczę na to, że D.K pozytywnie odniesie się do mojej prośby.
Wiem, że sprzeczne to z regulaminem, ale ostatnio wiele rzeczy dzieje się tu niezgodnie z nim. Jak choćby zamykanie tematu przez moderatora bo " nie chce mu się ogarniać w nim komentarzy". Tematu, który był w odpowiednim dziale, tematu, który nie naruszał regulaminu, tematu, który poruszał wątek wcześniej nieporuszany.
Więc jeszcze jedno nagięcie regulaminu nie zrobi nikomu różnicy.