Napisano 22.04.2015 - 17:32
Napisano 22.04.2015 - 17:50
W zasadzie jak dla mnie nic nadzwyczajnego - trochę wkręcania sobie że jakieś "znaki" ostrzegają przed wstępem, i pewnie jakieś uczulające chwasty.
A z tym straszeniem, to takie legendy powstają wokół każdego opuszczonego miejsca - facet wyjechał za granicę na 10 lat, a jak wrócił to dowiedział się że o jego pustym domu mówią, że właściciel się powiesił i teraz straszy.
Użytkownik Zaciekawiony edytował ten post 22.04.2015 - 17:51
Napisano 22.04.2015 - 18:45
W tym momencie jechał samochód. Rozgniotl je, tak centralnie! Niby nic, ale brzmialo jak ostrzeżenie żebyśmy tam nie wchodzily...
I w tym momencie rozjezdzilo się wszystko! Samochody, ciężarówki, rowery a nawet ciągniki! Kolejne ostrzeżenie?
Następnie usłyszalysmy coś podobnego do rąbania drzewa. Taki stukot, jakby ktoś o coś walił. [..] Kolejne ostrzeżenie?
Pod wieczór pojechalysmy sie przejechać. - zaczęły gonić nas psy, a potem Patrycja przewróciła się na rowerze... Strasznie się potłukła, chciałam już nawet dzwonić po pomoc... i jeszcze zbila telefon...
Następnego dnia zadrapala mnie kot.
Na prawdę dziwny zbieg okoliczności...
Jak ja miałbym każde takie zdarzenie brać za ostrzeżenie przed czymś, to wcale z domu bym nie wychodził.
Reszta, to tak jak poprzednicy napisali.
Napisano 23.04.2015 - 11:40
Fajna historyjka, ale mało realistyczna. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Twoja wyobraźnia na pewno dobrze działa. Ja tego nie łykam szczególnie, że generalnie nic się nadzwyczajnego nie wydarzyło. Za dużo filmów i książek o danej tematyce tak sadzę.
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Religia i Wierzenia Etniczne →
Pozostałe →
Ankieta
Mam koincydencje - efekt działania sił nadprzyrodzonych?Autor: 214284 , 25.10.2016 koincydencje, zbiegi okoliczności i 8 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych