Skoro zrobiono ludzką twarz w zbożu, co za problem zrobić alien facea.
Analizę tego obrazu już wrzucałem. Taki problem, że nie udało się uchwycić wszystkich szczegółów nawet na komputerze.
Ale pewnie @Urgon zaraz załatwi deskę, @Wszystko da 20 zł rolnikowi, a Ty będziesz świecić latarkami, udającymi pioruny kuliste albo w ogóle nie wiadomo co. Potem razem poprzedłużacie kolanka, zmniejszycie korzenie roślin (tych młodych) i zwiększycie (tych dojrzałych), oraz każde z nich przygrzejecie mikrofalą około 30 sekund. Banał. A, zapomniałem o dziurach w podsadkach. To pewnie scyzorykiem...
Naprawdę panowie, robicie z tematu śmietnik. Zamiast odnieść się merytorcznie i na poziomie do badań (co robi @Zaciekawiony, za co mu dziękuję), które ktoś już wykonał, negujecie każdą pierdółkę albo wrzucacie po raz kolejny "argumenty" typu "blebleble fale radiowe a zboże to przecież wbrew logice lalalla". Powtarzacie w kółko, że przecież do kilku kręgów się przyznali (więc je zrobili) a do kilku nie (więc je zrobili!!!). Nazywacie to logiką, kąpiecie się w blasku własnego oświecenia a do eksperymentów nadal się nie odnieśliście, no bo przecież już dawno udowodniliście, że nie ma sensu... jak się wam to wytknie, to albo wyłazi z was pseudofilozoficzny bełkot na temat fenomenologicznej struktury poznania, albo ironia w żałosnym stylu przeciętnego gimnazjalisty. I Wy się nazywacie sceptykami? Ja tam widzę ludzi tak zaślepionych wiarą w ludzkie pochodzenie kręgów, że nawet nie próbujących się zniżyć do polemiki. To może założycie sobie temat "Cropcirles robią ludzie, koniec kropka" i będziecie się tam wymieniać swoimi "spostrzeżeniami", poklepując się nawzajem po plecach. Ten temat zostawicie natomiast osobom, które zamiast stawiać niesprawdzone, łatwe do przyjęcia dogmaty (czy to w stylu: kosmici bo tak albo: ludzie bo tak) zadają pytania i robią minimum, by znaleźć na nie odpowiedź. Nie pasuje?
A tak poza tym, to niektórym po prostu nie przystoi. Może niektóre gwiazdki rzeczywiście powinny spaść, a niektóre loginy pozostać wolne...
Użytkownik Monolith edytował ten post 10.05.2015 - 22:31